Monday, October 21, 2024
HomeStiriCe relație are acum Marius Elisei cu fiica lui. Oana Roman a...

Ce relație are acum Marius Elisei cu fiica lui. Oana Roman a spus adevărul gol-goluț: ”L-am sunat de ziua mea”

Chiar dacă Oana Roman este mereu alături de fiica sa, oferindu-i sprijinul și dragostea necesară, relația dintre Isabela și Marius Elisei a suferit o deteriorare semnificativă în ultima perioadă. Tatăl a dispărut complet din viața lor, iar lipsa lui devine din ce în ce mai apăsătoare pentru nepoata lui Petre Roman.

Isabela resimte profund această distanțare. De fiecare dată când se vorbește despre tatăl ei, tristețea o cuprinde. Ea a împărtășit cu lacrimi în ochi: „L-am sunat de ziua mea, pe 8 septembrie, când a fost și Sfânta Mărie, dar nu am primit niciun răspuns.”

În aceste momente dificile, Oana Roman depune toate eforturile pentru a o consola și a-i oferi fiicei sale suport emoțional. Vedeta își îmbrățișează fiica cu căldură și o încurajează, sperând că lucrurile s-ar putea îmbunătăți în viitor. „Poate că se vor schimba lucrurile. Doamne ajută! Ne descurcăm,” a declarat Oana Roman, conform viva.ro.

Deocamdată, Marius Elisei rămâne absent din viața fiicei sale, iar Oana Roman se străduiește să umple acest gol emoțional, oferindu-i Isabelei toată dragostea de care are nevoie o fetiță de la mama ei.

### Detalii despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună mulți ani, iar fanii au fost surprinși să afle că au decis să meargă pe drumuri separate. După anunțul separării, Oana a dezvăluit că a trecut printr-o experiență dificilă de-a lungul relației lor.

Vedeta l-a acuzat pe Marius Elisei de comportamente narcisiste și a menționat că nu a mai suportat abuzul emoțional. Oana a subliniat că tatăl Isabelei era extrem de gelos, iar acest lucru a generat frică în relația lor. În plus, ea a menționat că Marius ar fi avut probleme cu alcoolul pe durata căsniciei lor.

RECOMANDATE

POPULARE