Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCe relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut...

Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”.

Puțini știu că Cătălin Botezatu are doi copii biologici! Designerul a decis să își păstreze familia în afara luminii reflectoarelor, dar acum a ales să dezvăluie detalii despre relația sa cu băieții.

### Cătălin Botezatu a vorbit despre familia sa

Cătălin Botezatu, un nume de referință în industria modei din România, este cunoscut pentru realizările sale profesionale și pentru poveștile de dragoste din trecut. Totuși, detalii despre viața sa de familie au rămas mult timp în umbră.

### Relația cu copiii săi

Deși a abordat subiectul copiilor săi de câteva ori, designerul a preferat să rămână discret. Recent, el a dezvăluit în emisiunea „Viața fără filtru” că are o relație bună cu băieții săi, menținând legătura și comunicând frecvent cu ei. Totuși, el a subliniat că nu își dorește să-i expună public, având în vedere că nici copiii nu sunt interesați de acest lucru.

„Este un subiect delicat, deoarece nici ei nu își doresc acest lucru. Este important că ne menținem legătura și asta contează cel mai mult”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii.

### Planurile de viitor ale designerului

Cătălin Botezatu a decis să părăsească România pentru o perioadă. Acum călătorește mult și se află în Dubai, unde își petrece timpul în locuri spectaculoase. Designerul are planuri mari pentru Revelion, când va sărbători trecerea în noul an pe un vas de croazieră în Miami.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Plec la New York, apoi la Miami, unde mă voi îmbarca pe cel mai mare vas de croazieră. Voi sărbători Revelionul alături de prieteni, după care mă voi întoarce la Miami și voi petrece 17 zile la Tulum, la celebrele festivaluri de muzică”, a adăugat Cătălin.

RECOMANDATE

POPULARE