Friday, October 18, 2024
HomeUncategorizedCe pensie alimentară trebuie să plătească Reghecampf pentru Bebeto. Anamaria Prodan: “Mi-a...

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghecampf pentru Bebeto. Anamaria Prodan: “Mi-a cerut să nu-l execut silit” –

Tribunalul a stabilit suma pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să o plătească lunar drept pensie alimentară pentru Bebeto, fiul său de 15 ani, din relația cu Anamaria Prodan. Impresara afirmă că antrenorul și-a văzut copilul abia după o pauză de doi ani și jumătate și că încearcă să evite plata pensiei alimentare.

„El a decis singur să deschidă un dosar în instanță pentru ca judecătorul să stabilească valoarea pensiei alimentare, deși eu nu i-am cerut niciodată nimic. Doar i-am sugerat să contribuie la educația copilului nostru, Bebeto, care este foarte costisitoare. Școala costă 24.000 de euro pe an, plus cheltuieli pentru activitățile de fotbal, haine și alte necesități. I-am spus că este binevenit să se implice dacă dorește, să petreacă timp cu Bebeto, să îl scoată la masă. Acum copilul a crescut, merge la restaurante, are prieteni… Dar nu a arătat niciodată interes. Judecătorul a stabilit o pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună, pe baza veniturilor pe care le avea atunci, de 15.000 de euro pe lună la Craiova. Nu înțeleg cum s-a ajuns la această decizie,” a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Impresara a mai explicat că banii ajung direct la Bebeto și că, după doar două luni de plată, a fost necesară executarea silită pentru a recupera restanțele, la șase luni după decizia tribunalului. În prezent, Reghecampf nu mai dorește să plătească suma stabilită și ar prefera să achite o sumă mult mai mică, echivalentă cu salariul minim.

„Banii aceia sunt doar pentru Bebeto. A plătit două luni, apoi a fost nevoie de executare silită. Acum nu vrea să plătească nici acei 2.000 de euro. Ar vrea să contribuie cu o sumă mult mai mică, aproape de salariul minim pe economie. Chiar dacă nu are venituri în prezent, nici acei bani nu poate să-i dea. Judecătoarea m-a întrebat ce cer. I-am spus că nu cer nimic. Cheltuielile mele cu copilul nostru sunt mult mai mari. Doar benzina pentru a-l duce la școală și la antrenamente costă 100 de euro pe zi! Eu sunt Anamaria Prodan. Cum aș putea să cer ceva de la el? El a fost cel care a cerut toată viața de la mine și de la familia mea,” a adăugat ea.

În plus, Anamaria Prodan a explicat de ce a decis să păstreze numele de Reghecampf, chiar și după separare: „I-am explicat de ce nu renunț la nume! Reality show-urile noastre au fost mereu „Prodanca și Reghe,” nu? Întreaga noastră imagine publică a fost legată de acest nume, iar eu am fost implicată în această căsătorie timp de 17 ani. El a semnat cu propria mână pentru dreptul de utilizare a imaginii în emisiunile noastre, iar acum susține că nu a vrut. Ce se întâmplă este de necrezut!”

RECOMANDATE

POPULARE