Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCe mare și frumoasă s-a făcut Maria, fetița înfiată de Daciana și...

Ce mare și frumoasă s-a făcut Maria, fetița înfiată de Daciana și Victor Ponta!

Daciana Sârbu și Victor Ponta au trăit o schimbare semnificativă în viața lor de familie după ce au adoptat-o pe Maria, o fetiță care a devenit parte din familia lor acum aproape patru ani. Recent, Maria a împlinit 9 ani, bucurându-se de o aniversare specială alături de cei dragi. Fetița este mereu zâmbitoare și se simte excelent alături de cei doi frați care o iubesc necondiționat.

Daciana Sârbu a vorbit despre această experiență în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, oferind detalii emoționante despre procesul de adopție și despre viața de familie.

Cum arată acum Maria, fetița adoptată de Daciana și Victor Ponta

Cu ocazia aniversării Mariei, Daciana a împărtășit pe Instagram câteva imagini de la petrecere, marcând momentul special. Maria a fost adoptată de cuplu în 2020, iar acum trăiește într-o familie iubitoare alături de frații ei: Irina, fiica de 15 ani a cuplului, și Andrei, fiul de 20 de ani al lui Victor Ponta dintr-o relație anterioară. Cei trei copii formează o familie unită, iar Daciana a marcat momentul cu un mesaj emoționant: „La mulți ani, minune. 9 ani.”

Daciana Sârbu, care deține o rețea de cofetării în București și a fost anterior membră a Parlamentului European, i-a oferit Mariei nu doar o familie plină de dragoste, ci și resurse pentru dezvoltare: educație, vacanțe și călătorii în străinătate.

Detalii despre procesul de adopție

În cadrul interviului cu Denise Rifai, Daciana Sârbu a vorbit despre provocările procesului de adopție și despre modul în care familia s-a adaptat la viața alături de Maria. Fetița a fost adoptată dintr-un centru de plasament, iar integrarea ei în familie a fost un proces delicat, plin de înțelegere și empatie. Moderatoarea a întrebat-o cum se simte când Maria îi spune „mamă,” iar răspunsul a fost unul plin de emoție.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Este un subiect foarte emoționant pentru mine. Este o bucurie supremă și o satisfacție imensă să știi că ai făcut un lucru minunat și că acest copil simte iubirea și se simte în siguranță. Nu pot descrie în cuvinte cât de important este acest sentiment,” a povestit Daciana Sârbu.

Ea a explicat că, deși procesul de adopție poate fi dificil, legătura care se creează între părinți și copil este esențială și implică multă dăruire și răbdare. Adaptarea a fost provocatoare pentru toți membrii familiei, dar în cele din urmă, iubirea și sprijinul reciproc au întărit legătura dintre ei.

Maria, sărbătorita familiei

La 9 ani, Maria a sărbătorit alături de familia ei, într-o atmosferă veselă și plină de iubire. Daciana Sârbu a povestit despre momentele dificile și fricile cu care s-a confruntat ca mamă, dar și despre cum, împreună cu Maria, a reușit să depășească aceste provocări.

Astfel, Maria continuă să aducă bucurie în familia Ponta, iar povestea lor este una de iubire, răbdare și reziliență.

RECOMANDATE

POPULARE