Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe le-a spus Daniel Balaciu fetițelor pe care le are împreună cu...

Ce le-a spus Daniel Balaciu fetițelor pe care le are împreună cu Dana Roba, când l-au vizitat în închisoare

Dana Roba îi aduce noi acuzații surprinzătoare fostului ei soț, Daniel Balaciu! Într-un recent interviu, ea a dezvăluit amenințările pe care le-a primit prin intermediul uneia dintre fetițele lor. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar Daniel a fost condamnat la închisoare.

Recent, make-up artista a făcut publice informații alarmante cu privire la comportamentul fostului soț. Conform spuselor ei, Daniel ar avea intenția de a se răzbuna pe ea pentru că l-a închis, iar această răzbunare s-ar putea manifesta prin amenințări transmise copiilor.

În cadrul unui podcast, Dana a declarat: „I-a spus fetei că se antrenează și că abia așteaptă să ne scoată din apartament când va ieși din închisoare.” Din aceste motive, Dana a afirmat că ia în considerare mutarea în altă țară împreună cu fetițele, deoarece îi este frică de ce s-ar putea întâmpla după eliberarea lui Daniel.

Ea a continuat, exprimându-și dorința de a obține custodia totală: „Vreau să plec din țară, să-mi construiesc o nouă viață. În următorii cinci ani, îmi doresc să mă stabilesc undeva departe.”

Dana Roba a fost recent în instanță, unde a avut o întâlnire cu părinții lui Daniel, care au solicitat să petreacă timp cu fetițele. Judecătorii au decis ca micuțele să poată vizita bunicii, iar Dana a recunoscut că a anticipat această decizie, menționând că nu consideră că mama lui Daniel este vinovată pentru acțiunile fiului său.

Cu toate acestea, Dana s-a opus cererilor foștilor socri, subliniind că își dorește să își protejeze copiii de orice influență negativă.

RECOMANDATE

POPULARE