Monday, October 21, 2024
HomeStiriCe etnie are Carmen Trandafir, soția lui Emil Grădinescu. Artista a recunoscut...

Ce etnie are Carmen Trandafir, soția lui Emil Grădinescu. Artista a recunoscut fără pic de rușine: „Fiecare pădure are uscăturile ei”

Carmen Trandafir, artista îndrăgită de public, a discutat recent despre originile sale etnice, dezvăluind că s-a simțit nevoită să adopte o atitudine „fățarnică” pentru a se adapta la realitățile din România. Deși nu a avut niciodată o afinitate pentru numele său, l-a păstrat pentru cariera sa artistică.

Chiar dacă s-a retras din atenția publicului acum câțiva ani, Carmen continuă să fie o figură apreciată de mulți fani. Pe plan personal, artista a găsit împlinire alături de soțul ei, comentatorul sportiv Emil Grădinescu, cu care s-a căsătorit acum zece ani, după o relație de opt ani. Împreună, au o fetiță minunată, Ana.

### Carmen Trandafir vorbește despre etnia sa

Carmen Trandafir, cunoscută pentru melodiile sale care au cucerit publicul român, a discutat deschis despre originea sa etnică. Deși nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor legate de etnia rromă, artista a subliniat adesea modul în care persoanele de această etnie sunt tratate în România.

În trecut, când a fost întrebată dacă face parte din comunitatea rromă, Carmen a răspuns că nu se identifică cu aspectele negative asociate acestei etnii. „Fiecare pădure are uscăturile ei… Dar ce contează? Important este cum sunt eu, nu ce sunt. De multe ori, oamenii îi cataloghează pe toți la fel,” declara Carmen într-un interviu anterior.

### Dilema de a se adapta

Carmen a recunoscut că, în România, simte că trebuie să fie „fățarnică” din anumite puncte de vedere. „Trăind aici, trebuie să mă adaptez și să fiu ca majoritatea românilor. Din păcate, în România, uneori este necesar să fiu fățarnică,” a adăugat artista.

### Relația cu numele său

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

În plus, Carmen a mărturisit că numele său de familie, „Trandafir,” nu i-a plăcut niciodată, așteptând cu nerăbdare momentul în care își va schimba numele după căsătorie. „Unii oameni mi-au apreciat numele, dar eu nu am simțit același lucru. Abia așteptam să-mi schimb numele,” a declarat Carmen, deși l-a păstrat ca nume de scenă pentru o vreme.

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Carmen și Emil Grădinescu continuă să construiască o poveste de dragoste frumoasă, de peste 18 ani.

RECOMANDATE

POPULARE