Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma! Tânăra a...

Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma! Tânăra a fost o mare fană a trupei Talisman

Tavi Colen, cunoscut pentru activitatea sa în trupa Talisman, alături de Alin Oprea, a avut o viață personală marcată de întâmplări interesante. Deși nu a dorit să își expună viața privată, artistul a recunoscut că a trecut printr-o căsnicie eșuată înainte de a găsi fericirea alături de Emma, actuala sa parteneră. Cei doi au o diferență de vârstă de 21 de ani, Tavi având 56 de ani, iar Emma 35 de ani.

Tavi Colen, apreciat în muzică, a început o frumoasă poveste de dragoste cu Emma, care a fost și fanii trupei sale. Cei doi s-au reîntâlnit după ce artistul a divorțat de Elena, cu care are un fiu, Mario. Emma a fost întotdeauna o susținătoare a carierei lui Tavi, dar relația lor a început abia după ce el a devenit din nou singur.

Cu toate că relația lor a generat controverse din cauza diferenței de vârstă, iubirea dintre Tavi și Emma este puternică. Aceasta din urmă a subliniat, în repetate rânduri, importanța răbdării într-o relație de durată, explicând că pentru a menține o legătură sănătoasă este esențial să existe comunicare, respect și sprijin reciproc.

„Sunt trei ingrediente esențiale: răbdare, răbdare și din nou răbdare. O relație de lungă durată necesită mai mult decât iubire; e nevoie de comunicare și de respect reciproc, precum și de susținerea visurilor fiecăruia”, a declarat Emma într-o emisiune TV.

Înainte de a începe o nouă etapă alături de Emma, Tavi Colen a avut o căsnicie cu Elena, care a durat șapte ani. Cei doi s-au confruntat cu dificultăți în ultimii doi ani ai relației, iar Elena a susținut că infidelitatea a fost un motiv semnificativ pentru divorț. Aceasta a menționat că a găsit mesaje romantice care au contribuit la decizia de a încheia căsătoria, explicând că, în ciuda dorinței de a salva relația, incompatibilitatea a fost evidentă.

RECOMANDATE

POPULARE