Friday, October 18, 2024
HomeStiriCe diferență de vârstă este între Nicu Paleru și partenera sa, Cristina....

Ce diferență de vârstă este între Nicu Paleru și partenera sa, Cristina. Pentru ea și-a părăsit fosta soție

Mulți sunt curioși despre viața personală a lui Nicu Paleru, cunoscut pentru interpretările sale de muzică de petrecere. Nicu are o poveste de dragoste deosebită cu soția sa, Cristina, cu care s-a căsătorit după ce s-au întâlnit în 2011. Întâlnirea lor a avut loc într-un restaurant dintr-un mare oraș din SUA, în timp ce Nicu era încă legat prin căsătorie de o altă persoană, de la care a divorțat ulterior pentru a-și începe noua viață alături de Cristina.

Relația lor a fost consolidată rapid, iar într-un an s-au căsătorit. Diferența de vârstă dintre Nicu, care are 51 de ani, și Cristina, cu 11 ani mai tânără, nu a fost un impediment. După căsătorie, au fost binecuvântați cu o fiică, pe care au numit-o Anais Nicole. În ciuda diferenței de vârstă, dragostea și respectul reciproc și-au găsit locul în inimile lor, considerându-se suflete pereche.

Tragic, tentativa de a adăuga un nou membru în familie nu a avut succes, deoarece Cristina a pierdut o sarcină la începutul acesteia. Această pierdere a afectat-o profund, iar Nicu a încercat să o sprijine cât mai mult posibil în aceste momente dificile. Nicu își exprimă deschis dorința de a avea mai mulți copii, considerând că aceasta este esența vieții, deși soarta le-a pus unele încercări.

RECOMANDATE

POPULARE