Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe detaliu le-a scăpat la nuntă Lorei și lui Ionuț Ghenu. Au...

Ce detaliu le-a scăpat la nuntă Lorei și lui Ionuț Ghenu. Au fost nevoiți să rezolve pe ultima sută de metri..

Lora și Ionuț Ghenu și-au jurat iubire eternă în urmă cu două zile, organizând un eveniment de vis. Artista și-a ales din timp cele două rochii de mireasă și verighetele, însă au uitat un detaliu important chiar în ziua cea mare.

**Ceremonia religioasă a avut loc pe 5 octombrie**

După aproape un deceniu de relație, Lora și Ionuț Ghenu au avut o ceremonie religioasă superbă. Au planificat fiecare detaliu cu atenție, dar, din cauza emoțiilor, au omis un aspect: pișcoturile pentru nuntă. Ionuț a povestit că, deși a reușit să se abțină de la plâns, a trăit momente intense în timpul slujbei. Chiar și cu această mică neatenție, au reușit să rezolve problema la biserică și să se bucure de ziua lor specială.

„A fost o experiență emoționantă, cu multe gânduri… Mă așteptam să dorm, dar nu am reușit. Tot timpul mă gândeam la diverse lucruri și am uitat de pișcoturi, dar am reușit să le rezolvăm. A fost o emoție fantastică. Acum, suntem în perioada de petrecere și totul este pe o notă veselă. A fost perfect pentru mine”, a declarat Ionuț Ghenu într-un interviu pentru Știrile Antena Stars.

**Nicolae Botgros a avut un moment special la nuntă**

Lora nu a cântat la nuntă, explicând că nu a vrut să facă acest lucru, nu din superstiție, ci pentru că a dorit să se bucure de prestațiile altor artiști. Printre cei care au animat atmosfera s-au numărat Nicolae Botgros, care a pregătit un moment special, alături de Viorica și Ioniță de la Clejani, Luis Gabriel, Connect-R și Zdob și Zdub.

„Sunt la o petrecere frumoasă și, ca artiști, avem o colegialitate strânsă. O iubim foarte mult pe Lora, iar de Ionuț abia acum începem să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Nicolae Botgros despre atmosfera de la nuntă.

RECOMANDATE

POPULARE