Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCe bilețel i-a lăsat un sucevean lui Pescobar în parbriz. Patronul Tavernei...

Ce bilețel i-a lăsat un sucevean lui Pescobar în parbriz. Patronul Tavernei Racilor l-a făcut public!

### Pescobar Alesează Taverna Racilor în Suceava

În această perioadă, Pescobar a inaugurat o nouă locație a Tavernei Racilor în Suceava, fiind întâmpinat cu mare entuziasm. Paul Nicolau a fost primit cu aplauze, iar unii dintre fani au încercat să-l surprindă, însă nu întotdeauna într-un mod plăcut. Un sucevean a lăsat un mesaj surprinzător în parbrizul mașinii sale de lux, stârnind curiozitatea afaceristului.

### Expansiunea Afacerii de Fructe de Mare

Pescobar și-a extins afacerea cu fructe de mare în diverse orașe din România, precum Timișoara, Arad, Constanța și Cluj, iar acum este rândul Sucevei să se alăture acestui trend. Colaborarea cu antreprenorul Ștefan Mandachi a fost esențială, el punând la dispoziție restaurantul de la parterul hotelului său de patru stele. Aceasta înseamnă că Pescobar se ocupă de prepararea racilor, iar Mandachi de locație.

### Detalii despre Deschiderea Tavernei Racilor

Noul restaurant Taverna Racilor va funcționa pentru o lună la hotelul Mandachi, oferind o experiență culinară unică clienților din Bucovina. Pescobar a explicat conceptul pop-up, menționând că, pe durata acestui experiment, echipa sa va prelua restaurantul, transformându-l în Taverna Racilor, cu un meniu specific.

“Conceptul de ‘POP-UP’ presupune preluarea unei locații funcționale timp de o lună, aducând toată echipa mea de bucătari și ospătari. În această perioadă, clienții vor avea ocazia să se bucure de preparatele noastre. După o lună, restaurantul va reveni la vechiul său meniu, dar va încorpora și elementele noi învățate de la noi,” a declarat Pescobar.

### Deschiderea și Surpriza Din Parbriz

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Pe 4 octombrie 2024, Taverna Racilor din Suceava și-a deschis porțile, iar inaugurarea a fost un succes, restaurantul fiind plin pe parcursul întregii zile. Echipa lui Pescobar, inclusiv Lavinia, asistenta sa, a fost prezentă pentru a gestiona rezervările.

La finalul zilei, Pescobar a descoperit un mesaj surpriză în parbrizul mașinii sale. De data aceasta, nu a fost vorba despre o notă de dragoste sau o amendă, ci despre o solicitare de transfer bancar.

“Am primit un bilet, sper să nu se supere cineva. Este o cerere de 100 pe Revolut. Nicio problemă, îl punem la loc aici,” a spus Pescobar cu umor.

RECOMANDATE

POPULARE