Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe a pățit o pensionară din Italia care a angajat o româncă...

Ce a pățit o pensionară din Italia care a angajat o româncă badantă

O pensionară din Italia a angajat o femeie din România ca badantă pentru a avea grijă de ea. Cu toate acestea, badanta nu s-a mulțumit cu suma de bani pe care o primea pentru munca prestată și a decis să-și suplimenteze veniturile prin metode neortodoxe.

Se pare că badanta româncă a retras suma de 2.400 de euro de pe cardul pensionarei într-un interval scurt de timp. Incidentul a avut loc în Valderice, în zona Trapani din Italia. Autoritățile carabinierilor o acuză acum pe femeia româncă de 62 de ani de furt din locuință și utilizare necuvenită a unui card de credit.

Poliția a reușit să o identifice pe femeie, care locuiește într-un oraș învecinat, prin intermediul camerelor de supraveghere de la instituțiile bancare din zonă, conform meridionews.it.

Momentan, nu se cunoaște metoda prin care badanta a obținut codul PIN al cardului.

În Italia, furtul din locuință se pedepsește cu închisoarea între 5 și 10 ani, precum și o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de euro.

În ceea ce privește utilizarea neautorizată a cardului bancar, badanta româncă se expune unei pedepse care variază între 1 și 5 ani de închisoare, alături de o amendă cuprinsă între 310 euro și 1.550 euro.

Situația a escaladat după ce badanta a fost concediată de pensionarul italian pentru care lucra și de care avea grijă. Femeia româncă în vârstă de 51 de ani a fost denunțată pentru intruziune în domiciliu, deoarece, după concedierea nejustificată, a intrat în secret în casa bătrânului pentru a-și recupera lucrurile personale, dar a fost prinsă și predată poliției.

Aceasta a fost angajată ca badantă în casa bătrânului din Ferentino, o localitate situată în provincia Frosinone din Italia. Cu toate acestea, la întoarcerea din concediu, a descoperit că a fost concediată fără nicio notificare prealabilă și înlocuită de către altă persoană, conform publicației italiene Tg24.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Când a ajuns la ușa bătrânului pe care îl îngrijea, acesta a refuzat-o brusc, spunându-i că a fost concediată și că nu mai este binevenită în locuința sa.

Cu toate acestea, badanta a început să țipe și să amenințe noua angajată, promițând că o va face să plătească pentru faptul că i-a luat locul de muncă. Ea susținea că are drept

ul să-și recupereze obiectele personale pe care le lăsase în apartament.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE