Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe a furat un român dintr-un supermarket din Germania

Ce a furat un român dintr-un supermarket din Germania

Într-un incident petrecut în localitatea Sudlohn din landul Renania de Nord – Westfalia din Germania, un bărbat român în vârstă de 25 de ani a fost reținut de poliție după ce au fost găsite mai multe bunuri furate dintr-un supermarket în mașina sa.

Potrivit martorilor care au semnalat la poliție, marți, 16 mai, trei bărbați au fost observați fugind de la magazinul Netto din localitate cu o plasă plină cu bunuri furate. Ulterior, unul dintre suspecți a fost găsit în parcarea supermarketului. Acesta este un tânăr român în vârstă de 25 de ani, care locuiește în Dusseldorf. El se afla în preajma unui Ford Mondeo negru. Inițial, bărbatul a negat acuzațiile de furt.

Cu toate acestea, polițiștii nu l-au crezut pe cuvânt și au decis să verifice mașina. În interiorul autovehiculului, au descoperit produsele furate, inclusiv 127 de pungi cu alune și 17 cutii cu ciocolată. Este posibil ca aceste bunuri sustrase să fi fost destinate vânzării pe piața neagră. De asemenea, în mașină au fost găsite și 35 de sticle cu balsam de rufe și șase pachete cu uleiuri esențiale.

Atât bunurile furate, cât și mașina au fost confiscate și puse sub sechestru de către poliție. În timpul interogatoriului, tânărul român a recunoscut parțial acuzațiile de furt. Cu toate acestea, a fost eliberat în așteptarea procesului penal. Investigatorii continuă să caute informații despre complicii acestuia în activitatea de furt.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE