Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe a ajuns să facă Vulpița pentru bani?! Veronica Stegaru nu a...

Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani?! Veronica Stegaru nu a avut nicio reținere să se posteze așa pe internet: „Vă aștept”

Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, a anunțat că și-a găsit un nou loc de muncă, împărtășind acest lucru cu fanii ei pe rețelele sociale.

După ce a câștigat popularitate acum patru ani alături de Viorel Stegaru, cei doi au decis să se despartă definitiv, chiar și după ce au devenit părinți pentru a doua oară. În momentul în care Veronica a rămas însărcinată pentru a treia oară, Viorel a exprimat dubii cu privire la paternitate. De atunci, el se dedică îngrijirii celor doi copii pe care îi are în grijă.

Recent, Veronica a încercat să-și găsească un loc de muncă stabil, iar acum lucrează ca vânzătoare într-un magazin, unde a postat o invitație pentru clienți: “Vă aștept la magazinul meu.”

O vecină din Blăgești a comentat despre situația lui Viorel și Veronica, subliniind că, deși el se descurcă să aibă grijă de copii, ea a fost mai puțin prezentă în viața lor. “De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa pe care o împărțeau. Muncește din greu pentru a se ocupa de copii, dar Veronica nu mai apare prea des. Se pare că locuiește cu părinții ei și a fost văzută rar în oraș,” a spus vecina.

“Credeam că situația se va îmbunătăți după ce au apărut la televizor, dar din păcate, lucrurile s-au agravat. Cel mai mult mă îngrijorează copiii, care se află într-o familie dezbinată. Viorel spune că ultima relație a Veronicăi, cu un bărbat pe care îl consideră influent negativ, a contribuit la distanțarea ei de copii. E o mamă care nu ia în serios responsabilitățile,” a adăugat ea.

RECOMANDATE

POPULARE