Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCâți lei costă o pâine cu maia la brutăria Laurei Cosoi. Românii...

Câți lei costă o pâine cu maia la brutăria Laurei Cosoi. Românii stau zilnic la coadă!

### Laura Cosoi, o nouă aventură în lumea afacerilor

Actrița Laura Cosoi, cunoscută din popularul serial „La Bloc”, s-a reinventat la 42 de ani, extinzându-și cariera și în domeniul afacerilor. Împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, a deschis un lanț de brutării care câștigă tot mai multă popularitate în București. Iată care sunt detaliile despre produsele lor!

### Brutăriile cu aer tradițional

Brutăriile familiei Cosoi atrag zilnic zeci de clienți, oferind pâini aburinde coapte în cuptoare cu lemne, care evocă gustul autentic al copilăriei. Secretul produselor lor constă în utilizarea maielei în loc de drojdie, ceea ce le face mai sănătoase și mai ușor de digerat, un aspect apreciat de nutriționiști și clienți.

### Oferte delicioase și prețuri

La orele de vârf, clienții așteaptă și 15 minute la coadă pentru a cumpăra pâinea proaspătă, cu textură și gust inconfundabil. Printre cele mai căutate produse se numără pâinea rustică și cea multicereale, dar și plăcintele cu măr și nucă, o specialitate a brutăriei.

Brutăria „Cuptorul Brâncovenesc” oferă o varietate de produse, inclusiv pâine tradițională cu maia și delicatese din patiseria românească, toate coapte la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are un gust care amintește de rețetele bunicilor, preparată fără drojdie de bere, ci cu „drojdie sălbatică” obținută din făină și apă prin fermentație naturală.

Prețurile sunt următoarele:
– Pâinea rustică: 14,99 lei/kg
– Pâinea multicereale: 15,99 lei/kg
– Plăcinta cu măr: 41,99 lei
– Cozonacul tradițional: 69,99 lei/kg
– Cornulețele cu nucă: 59,99 lei/kg

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Feedback-ul clienților

Deși mulți clienți apreciază calitatea superioară a produselor, există și critici cu privire la prețuri, considerate prea ridicate pentru o parte din populație. De asemenea, unii clienți au observat că, după ora 15:00, rafturile sunt adesea goale și că pâinea poate fi vândută rece. Au fost și plângeri referitoare la atitudinea uneia dintre vânzătoare, care nu a fost percepută ca fiind prietenoasă.

Nutriționista Codruța Pantelimon a subliniat importanța timpului de fermentație în obținerea unei pâini sănătoase. „Fermentația durează între 2 și 3 zile, ceea ce face ca pâinea să fie mai densă și mai gustoasă, păstrând mirosul și gustul grâului. De asemenea, coaja este mai crocantă, ceea ce adaugă un alt nivel de savoare,” a explicat aceasta.

Cu toate că provocările sunt prezente, Laura Cosoi și soțul ei continuă să aducă în fața clienților produse de calitate, respectând tradiția și sănătatea alimentară.

RECOMANDATE

POPULARE