Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCâți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia...

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Leonard Doroftei și soția sa, Monica, sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani și se bucură de o familie unită și iubitoare. Fostul sportiv se mândrește cu realizările copiilor săi, iar acest articol explorează numărul și ocupațiile lor.

### Leonard Doroftei și Monica: O căsnicie de peste 30 de ani

Leonard și Monica au avut o căsnicie îndelungată, iar fructele iubirii lor nu au întârziat să apară. La un an după nuntă, Monica i-a adus vestea că urmează să devină tată pentru prima dată. Adrian, primul lor copil, s-a născut în 1998 și a urmat cursurile Facultății de Drept, devenind între timp implicat în afaceri de succes la vârsta de 26 de ani.

După două ani, familia s-a mărit cu venirea pe lume a lui Alexandru, care acum are 24 de ani. Alexandru a absolvit Facultatea de Fizică Atomică din București și lucrează în IT la Montreal. Leonard a menționat: „Fiul meu Alex se ocupă cu IT-ul. A reușit să se întrețină singur în România, iar când a ajuns aici, a găsit un loc de muncă încă din prima săptămână.”

### Venirea pe lume a Vanessei

Leonard și Monica au devenit părinți pentru a treia oară în 2004, când s-a născut Vanessa, mezina familiei. Aceasta studiază la un colegiu renumit în Montreal, dar își dorește să revină în România pentru a urma studiile la Universitatea de Medicină, având suportul total al părinților săi.

### Adrian Doroftei: Tânărul antreprenor

Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, a absolvit Facultatea de Drept și a revenit în Canada, unde a lucrat în Resurse Umane pentru o companie aeriană. Însă, după o experiență în mediul corporatist, și-a dat seama că își dorește să fie propriul șef. A început să investească în bursă la 21 de ani și, până la 25 de ani, a reușit să-și construiască o bază solidă de capital, ceea ce i-a permis să se lanseze în domeniul dezvoltării imobiliare.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Am început să investesc și am câștigat bine. Am ales să strâng și să investesc banii în loc să-i cheltuiesc prost. Primele mele investiții la bursă au fost făcute la 21 de ani, iar această decizie mi-a oferit oportunități nelimitate în ceea ce privește investițiile dorite”, a explicat Adrian, subliniind succesul său ca antreprenor.

### Concluzie

Familia Doroftei este un exemplu de unitate și realizare. Cu o căsnicie de lungă durată și copii care au ales căi de succes, Leonard și Monica se mândresc cu realizările urmașilor lor, fiecare având un parcurs profesional notabil.

RECOMANDATE

POPULARE