Monday, October 21, 2024
HomeStiriCâți copii are, de fapt, Bogdan de la Ploiești. Cunoscutul manelist a...

Câți copii are, de fapt, Bogdan de la Ploiești. Cunoscutul manelist a făcut anunțul mult așteptat în timpul unui concert : „Este băiatul meu”

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de manele din România, a făcut recent o declarație surprinzătoare în fața fanilor săi. Cunoscut pentru modul rezervat în care își ține viața personală departe de ochii publicului, artistul a recunoscut că este tatăl a doi băieți, Franco și Tiago.

**Artistul și-a confirmat paternitatea**

Această revelație a avut loc în timpul unui concert, iar momentul a fost postat pe contul său de TikTok. Deși au circulat zvonuri referitoare la asemănarea dintre el și fiul său cel mare, Franco, Bogdan a susținut anterior că Franco este, de fapt, nepotul său. Însă, în cadrul acestui spectacol, artistul a decis să fie sincer cu admiratorii săi, prezentându-și cu mândrie băieții. Franco, cel mare, este deja cunoscut publicului, apărând frecvent pe rețelele sociale ale artistului.

Pe lângă Franco, a apărut și Tiago, cel de-al doilea fiu al manelistului. „Astăzi vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. Este un moment emoționant pentru mine, dar vreau să confirm că Franco este fiul meu. Și pentru final, vă spun că Tiago este fratele lui,” a declarat Bogdan de la Ploiești în videoclipul postat ulterior pe TikTok.

**Reacția fanilor**

Declarația a fost primită cu entuziasm de public, care a aplaudat sinceritatea artistului. Internauții au reacționat rapid în comentarii, lăsând mesaje de susținere și apreciere. Unii dintre fani au scris: „Am știut mereu,” în timp ce alții l-au felicitat, spunând: „Bravo, Bogdane, ai recunoscut ceea ce știa toată Europa.”

Un alt comentariu elogios a fost: „Multă lume știa că sunt copiii tăi, Bogdan, dar ai creat un moment foarte frumos. Să îți trăiască băieții!”

RECOMANDATE

POPULARE