Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCâți bani cere Maria Cârneci să cânte la o nuntă

Câți bani cere Maria Cârneci să cânte la o nuntă

Maria Cârneci, una dintre cele mai admirate și îndrăgite voci ale muzicii populare românești, este cunoscută nu doar pentru vastul ei repertoriu, ci și pentru modul în care reușește să încânte audiența, fie că se află într-o emisiune de televiziune sau la un eveniment privat. Carisma și talentul său o fac o prezență dorită în multe locuri, atât pe ecranul televizorului, cât și pe scena evenimentelor private.

Dacă doriți să beneficiați de prezența și talentul Mariei Cârneci la nunta voastră, ar trebui să fiți pregătiți să cheltuiți între 1.200 și 2.000 de euro. Cu toate acestea, tariful ei variază în funcție de durata și natura evenimentului. Comparând cu tarifele obișnuite ale artiștilor din România, se poate spune că prețul cerut de Maria Cârneci este rezonabil, având în vedere talentul său excepțional și atmosfera vibrantă pe care o creează oriunde este invitată să cânte.

Maria Cârneci este un exemplu rar de artist care a reușit să-și păstreze modestia și să nu uite de originile sale. Într-un interviu pentru Taifasuri.ro, a împărtășit amintiri din copilăria sa și experiențele alături de părinți. În retrospectivă, Maria Cârneci consideră că a avut o copilărie ideală și că părinții ei i-au oferit o educație care a modelat-o în așa fel încât succesul nu a schimbat-o.

„Nu am avut o copilărie luxoasă. Am trăit modest, dar foarte curat… Dar, așa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Educația o ai din familie și datorită acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!”, a mărturisit Maria Cârneci.

În ciuda statutului său de una dintre cele mai proeminente interprete de muzică populară din România, Maria Cârneci se vede pe sine ca o persoană obișnuită, nu are aroganțe de celebritate și este un model de modestie.

Cu toate acestea, viața Mariei Cârneci a suferit o schimbare dramatică cu trei ani în urmă, când soțul ei, Romulus Petrescu, a decedat. Omul cu care a împărțit majoritatea vieții și cu care are un copil, a pierdut lupta cu cancerul de colon. Într-un interviu recent, interpreta a mărturisit că moartea soțului ei, pe care îl alinta Giani, a cauzat o ruptură profundă în ea. Ea a fost nevoită să învețe să trăiască fără sprijinul și prezența constantă a soțului ei. În ciuda faptului că au trecut doi ani de la pierderea sa, durerea încă persistă.

Bărbatul a fost un pilon de sprijin în toate momentele cruciale ale vieții ei, iar absența sa a lăsat un gol imens. Soțul ei s-a luptat curajos cu boala îndelungată, însă în 2019, a cedat în fața acesteia. De atunci, Maria Cârneci trăiește cu durerea pierderii partenerului său de viață.

Maria Cârneci, în pofida succesului și a popularității sale, demonstrează o puternică umanitate și modestie. Cu toate că încântă publicul cu vocea și talentul său, ea reușește să păstreze simplitatea și naturalețea, fiind un exemplu de integritate și autenticitate în lumea muzicii românești. Prin muzica sa, artista continuă să aducă bucurie și consolare, în ciuda propriilor ei greutăți.

RECOMANDATE

POPULARE