Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCâți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Au...

Câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Au avut o surpriză neplăcută

În acest weekend, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus “da” într-o ceremonie elegantă, înconjurați de prieteni apropiați. Petrecerea a avut loc într-un cadru exclusivist, la Palatul Snagov. Deși au încercat să păstreze evenimentul în secret, informațiile despre cât au strâns la nuntă au început să circule, iar surse apropiate au menționat că unii invitați au plecat fără a lăsa cadouri.

### O nuntă de poveste pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Pe 5 octombrie, Palatul Snagov a fost gazda unui eveniment deosebit, unde vedetele s-au adunat pentru a celebra căsătoria celor doi. Atmosfera a fost una de basm, iar nunta a fost descrisă de participanți ca fiind cu adevărat specială.

### Detalii despre nuntă și cadouri

Fiecare invitat a fost selectat cu grijă, primind daruri rafinate sub formă de parfumuri de la un brand cunoscut. Monica Bîrlădeanu a strălucit, având un moment artistic în cadrul propriului eveniment.

„A fost o nuntă așa cum ne-am dorit amândoi, la palat, într-o rochie de vis (de fapt, două) și într-un decor deosebit, cu arome încântătoare și invitați speciali. Am trăit clipe frumoase și abia aștept să împărtășesc cu voi momentele fabuloase ale serii”, a scris Monica pe rețelele de socializare, însoțind mesajul cu fotografii inedite.

### Câți bani au strâns mirii la nuntă

La un eveniment atât de prestigios, se aștepta ca invitații să contribuie generos, iar Monica și Valeriu au reușit să adune o sumă considerabilă. Surse apropiate au indicat că aceștia au încasat câteva sute de mii de euro, deși s-au auzit și voci care afirmau că unii invitați au plecat fără a lăsa nimic.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Printre celebritățile prezente s-au numărat Daciana Sârbu, Dana Rogoz, Andreea Raicu, Smiley și Gina Pistol, precum și Andreea Marin. De asemenea, se pare că Raed Arafat, șeful DSU, a fost printre absenții notabili ai serii.

RECOMANDATE

POPULARE