Friday, October 18, 2024
HomeUncategorizedCatalin Scarlatescu si Doina Teodoru, anunt dupa trei ani de relatie: „Am...

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru, anunt dupa trei ani de relatie: „Am cautat un motiv sa…Ce mama naibii e asta, sa stau drepti…”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu fericit de trei ani, iar relația lor se menține la fel de frumoasă și armonioasă ca la început. Recent, cunoscutul chef a vorbit deschis despre viața alături de actriță și despre cum această relație i-a influențat viziunea asupra vieții.

În această vară, cei doi au călătorit împreună în locuri noi, printre care Albania și Belgrad, cu scopul de a descoperi noi culturi și de a se bucura de preparatele locale. „Am căutat un motiv să plecăm și am ales câteva țări pe care nu le vizitasem până acum. Ne-am propus să explorăm gastronomia locală: ‘Hai să mâncăm și să ne bucurăm de locurile frumoase de acolo!’”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

### Planuri de viitor și căsătorie

Chef-ul a dezvăluit că și perspectiva sa asupra viitorului s-a schimbat în timp. Dacă înainte își imagina o casă mare și o familie extinsă, acum opțiunile sale s-au modificat considerabil.

„Nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! Sincer, cine ar face curățenie într-o casă atât de mare? În loc de asta, mi-aș dori trei case mai mici sau poate chiar o barcă. O barcă mi se pare o alegere interesantă – te trezești în fiecare dimineață într-un loc nou,” a spus Cătălin.

De asemenea, Cătălin a menționat că nu exclude posibilitatea de a deveni părinte și de a întemeia o familie alături de Doina în viitor. „Nu spun că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Mai este timp, se poate întâmpla,” a adăugat el, lăsând să se înțeleagă că este deschis la această idee.

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, acest aspect nu pare să le afecteze relația. Cât despre planurile de căsătorie, acestea nu sunt încă stabilite, iar Cătălin a dezvăluit o viziune inedită asupra nunții.

„Nu știu exact când va fi, dar cred că o nuntă ar trebui să fie o petrecere relaxată. Nu văd de ce ar trebui să stăm încordați, urmând un meniu formal. În mintea mea, ar fi mult mai plăcut să avem o ceremonie în aer liber, cu un bufet simplu, într-un decor relaxant, poate pe o pajiște,” a spus Cătălin Scărlătescu.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cătălin și Doina continuă să se bucure de relația lor, explorând împreună noi oportunități și aventuri, fără a pune presiune pe planurile de viitor.

RECOMANDATE

POPULARE