Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCatalin Scarlatescu si Doina Teodoru, anunt dupa trei ani de relatie: „Am...

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru, anunt dupa trei ani de relatie: „Am cautat un motiv sa…

### Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: O Poveste de Dragoste Fericită

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de trei ani, iar relația lor rămâne la fel de puternică și fericită ca la început. Recent, cunoscutul chef a oferit un interviu în care a discutat despre viața alături de talentata actriță și despre modul în care această relație i-a schimbat perspectiva asupra vieții.

### Călătorii și Descoperiri Culinare

Cei doi îndrăgostiți au petrecut vara călătorind și explorând locuri noi, precum Albania și Belgrad, având ca motivație principală dorința de a descoperi gastronomiile locale.

„Am căutat un motiv să plecăm de acasă și am ales câteva țări unde nu mai fusesem până acum. Ne-am dus în Albania și Belgrad, pe un parcurs de tip «explorare culinară»: «Hai să mâncăm și să vedem locurile de acolo!»,” a declarat Cătălin Scărlătescu.

### O Nouă Viziune asupra Viitorului

În ceea ce privește planurile de căsătorie, Cătălin a menționat că, deși în trecut visa la o casă mare și o familie numeroasă, acum perspectiva sa s-a schimbat.

„Nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! Vă dați seama, cine ar face curat acolo?! În loc de o casă mare, mi-aș dori trei case mici sau chiar o barcă. Cred că o barcă este cea mai interesantă opțiune, deoarece te trezești în fiecare dimineață într-un loc nou,” a mărturisit Cătălin.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Despre Formarea unei Familii

Cătălin nu exclude ideea de a deveni tată în viitor. „Nu e ca și cum nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc,” a adăugat el, sugerând că atât el, cât și Doina, sunt deschiși la ideea de a avea o familie.

Este important de menționat că între Cătălin și Doina există o diferență de vârstă de 17 ani. Cei doi iau în considerare posibilitatea căsătoriei, dar nu au stabilit încă o dată pentru eveniment. Cătălin are deja o viziune despre cum ar dori să fie nunta.

„Nunta ar trebui să fie o petrecere foarte casual. Nu vreau să stau drept la nuntă, așteptând «să intre sarmalele sau curcanul»! În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – poate o pădurice, un bufet,” a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

RECOMANDATE

POPULARE