Monday, October 21, 2024
HomeStiriCătălin Botezatu, adevărul despre relația dintre el și copiii săi! Cum se...

Cătălin Botezatu, adevărul despre relația dintre el și copiii săi! Cum se înțelege, de fapt, designerul cu moștenitorii lui: „E un subiect tabuu”

Cătălin Botezatu a făcut unele dezvăluiri inedite despre legătura sa cu copiii.

Designer de renume, Cătălin Botezatu a avut o carieră strălucită, însă puțini știu că, la 57 de ani, el are doi copii biologici și unul adoptat. Deși nu s-a căsătorit, a ales să-și țină copiii departe de atenția publicului, iar acum a vorbit despre ei.

Copiii săi nu au urmat pașii tatălui în lumea mondenă și au preferat să păstreze un profil discret. Recent, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, Botezatu a subliniat că are o relație strânsă cu moștenitorii săi, chiar dacă aceștia nu doresc să fie expuși public.

„Este un subiect sensibil, deoarece ei nu își doresc asta. Ceea ce contează este că menținem legătura”, a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul, ajuns la o vârstă respectabilă, nu a renunțat la dorința de a deveni din nou părinte. El a recunoscut că nu caută o relație serioasă, dar ar dori să aibă o fetiță pe care să o crească împreună cu mama ei.

„Sunt singur și mă simt bine așa. Nu am timp să mă ocup de mine. O relație ar complica lucrurile. Prefer libertatea și nu-mi place să depind de cineva sau să dau socoteală. Mi-ar plăcea un copil, dar nu neapărat o căsătorie. Vreau să mă ocup de el și să-l cresc, nu să despart o mamă de copilul ei”, a adăugat Cătălin Botezatu.

RECOMANDATE

POPULARE