Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCât de mari au crescut fiii lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Cum...

Cât de mari au crescut fiii lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Cum i-a surprins mama lor: „Iubire de…”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează o familie fericită! Recent, Corina a împărtășit o fotografie adorabilă cu cei doi băieți ai lor, iar descrierea a fost emoționantă: „Iubire de frate”. În această imagine, cei mici, Liam și Landon, strălucesc, arătând cât de mari au crescut.

Reghecampf a început o nouă viață alături de Corina, iar cei doi trăiesc o poveste de iubire frumoasă, evidențiind bucuria pe care o găsesc în familie. Antrenorul se bucură de statutul de tată împlinit, având patru băieți: Luca, din relația anterioară cu Mariana Pfeiffer, și ceilalți trei – Laurențiu Jr. (Bebeto), Liam și Landon.

Corina, partenera lui Reghecampf, este o persoană mai rezervată, preferând să rămână departe de atenția publicului. Totuși, recent a postat o imagine cu cei doi băieți, care demonstrează cât de mult își iubesc și se susțin reciproc.

Reghecampf a avut anterior o fetiță, pe Analis Cristina, care a murit la o vârstă fragedă. Aceasta a fost o perioadă extrem de dificilă pentru părinți, iar Laurențiu a rememorat acele momente, subliniind durerea și pierderea profundă pe care le-au resimțit.

„Eram tânăr și a fost extrem de greu. Am trăit momente intense, iar familia a simțit totul la un nivel profund. Atunci eram jucător la Steaua și aveam mai multă libertate să mă distanțez de acele emoții, dar a fost o tragedie în inima și sufletul meu, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis,” a declarat Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

RECOMANDATE

POPULARE