Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCarmen Iohannis, de mână cu președintele Klaus Iohannis la Paris. Un detaliu...

Carmen Iohannis, de mână cu președintele Klaus Iohannis la Paris. Un detaliu a atras rapid atenția la ținuta Primei Doamne

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, se află în aceste zile la Paris, unde participă la Summitul Francofoniei, eveniment de prestigiu care reunește lideri și delegați din întreaga lume pentru a discuta teme relevante legate de promovarea limbii franceze și a cooperării internaționale. Cuplul prezidențial român s-a cazat la un hotel de lux din capitala Franței, iar primele imagini cu ei de la Paris au fost deja distribuite în spațiul public, surprinzând eleganța și rafinamentul acestora.

Carmen Iohannis, mereu în centrul atenției pentru alegerile sale vestimentare, a atras din nou privirile la Paris, unde a optat pentru o ținută îndrăzneață și modernă. Prima doamnă a purtat o fustă scurtă, albă, cu margini brodate delicat, care a completat o bluză gri deschis, cu mânecă scurtă, scoțând în evidență stilul său rafinat și sofisticat. Pantofii cu toc au adăugat o notă de eleganță, iar coafura simplă, cu părul prins într-un coc, a accentuat imaginea sa relaxată, dar rafinată. De cealaltă parte, președintele Klaus Iohannis a ales o ținută clasică, purtând un costum negru, simplu, și o cămașă asortată, reflectând sobrietatea și eleganța diplomatului la un eveniment internațional de o asemenea anvergură.

Jurnaliștii de la Antena 3 CNN i-au surprins pe cei doi în lobby-ul hotelului, unde au fost văzuți ținându-se de mână, un gest care arată apropierea și complicitatea dintre cei doi, în ciuda agendei încărcate. Cei doi vor petrece câteva zile la Paris, unde Klaus Iohannis va participa activ la discuțiile și întâlnirile oficiale din cadrul summitului.

Această deplasare reprezintă una dintre ultimele apariții internaționale ale președintelui Klaus Iohannis înainte de încheierea celui de-al doilea mandat, prevăzut pentru luna decembrie. Până atunci, șeful statului mai are programată o participare la Consiliul European, urmând să își încheie mandatul cu o apariție importantă cu o zi înainte de predarea oficială a funcției.

Carmen Iohannis a fost întotdeauna o prezență notabilă la evenimente oficiale, atât datorită personalității sale calde, cât și pentru alegerile vestimentare care au generat discuții și controverse de-a lungul anilor. În decursul celor 10 ani de când este prima doamnă a României, ea a colaborat cu mai mulți designeri români, dar cel mai frecvent a ales creațiile lui Eli Lăslean, designer care i-a conceput peste 50 de rochii personalizate.

Eli Lăslean a vorbit în mai multe rânduri despre această colaborare, descriind-o pe Carmen Iohannis ca pe o persoană veselă și cu o energie pozitivă, ceea ce face colaborarea lor deosebit de plăcută. „Este o bucurie și o plăcere să-i creez ținutele, pentru că fiecare apariție publică a ei emană eleganță și distincție,” a declarat creatoarea de modă. De asemenea, Eli Lăslean a menționat că multe dintre ținutele purtate de prima doamnă sunt păstrate pentru viitoare expoziții, o idee pe care creatoarea ar dori să o realizeze, oferind publicului o privire mai amplă asupra stilului și evoluției vestimentare a lui Carmen Iohannis.

Această atenție acordată detaliilor vestimentare subliniază nu doar eleganța primei doamne, ci și importanța imaginii într-un context diplomatic de nivel înalt, cum este Summitul Francofoniei. Cuplul prezidențial rămâne o prezență constantă și respectată pe scena internațională, iar acest eveniment marchează încă o ocazie de a reprezenta România cu mândrie.

RECOMANDATE

POPULARE