Monday, October 21, 2024
HomeStiriCarmen Iohannis, apariție de senzație pe internet. Ținuta e diferită de tot...

Carmen Iohannis, apariție de senzație pe internet. Ținuta e diferită de tot ce a purtat până acum: “Superbă!”

Klaus Iohannis și soția sa participă în aceste zile la Summitul Francofoniei, desfășurat la Paris. Prima doamnă a optat pentru o ținută elegantă, realizată în colaborare cu o creatoare de modă care o îmbracă frecvent. Carmen Iohannis a strălucit într-o rochie roșie, evidențiind stilul său rafinat.

### Carmen Iohannis, apariție elegantă la Paris

Președintele Klaus Iohannis și soția sa sunt prezenți la un important eveniment internațional, iar Carmen Iohannis a ales o rochie sofisticată pentru această ocazie.

Aceasta a purtat o creație a designerului Andreea Tincu, cu care colaborează de mai mult timp. Rochia roșie, cu mâneci scurte și croială cloș, a pus în evidență silueta elegantă a primei doamne. Ținuta, de lungime trei sferturi, este decorată cu un detaliu sub formă de fundă la gât, iar Carmen a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi stiletto negri.

Creatoarea de modă a împărtășit o fotografie cu Carmen Iohannis pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară: „Radiază”, „Superbă”, „O doamnă frumoasă”, „Formidabilă”, „O creație splendidă” sunt doar câteva dintre comentarii. Poți vizualiza imaginea cu rochia primei doamne în galeria foto!

### Cum a început colaborarea dintre Andreea Tincu și Carmen Iohannis

Designerul, cunoscut pentru rochii, cămăși, topuri și eșarfe, a cunoscut un succes considerabil grație colaborării cu prima doamnă. Andreea Tincu a povestit cum a ajuns să creeze ținutele pentru Carmen Iohannis, chiar în timpul primului mandat al lui Klaus Iohannis.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiații mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, întrebând dacă Prima Doamnă ar fi interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că colecțiile mele i-au plăcut”, a explicat Andreea.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Din 2015 colaborez cu Carmen Iohannis. Primul eveniment a fost o vizită oficială în Austria, iar ulterior au urmat și alte evenimente în America, Japonia, Italia și România. Ea poartă ținutele, apoi le înapoiază. Este o onoare pentru mine să fiu designerul ei, iar această colaborare este, bineînțeles, benefică”, a adăugat ea într-un interviu pentru Forbes.

RECOMANDATE

POPULARE