Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCarmen Harra, noi profetii despre Romania: ”Habar n-au romanii ce ii asteapta...

Carmen Harra, noi profetii despre Romania: ”Habar n-au romanii ce ii asteapta…

Carmen Harra a oferit noi previziuni cu privire la viitorul României într-un interviu recent acordat Corneliei Ionescu. Celebra prezicătoare a subliniat că țara noastră va trece printr-o serie de schimbări semnificative.

„România se află în fața unor transformări importante. Ne așteaptă surprize din multe perspective, iar oamenii nu știu ce le rezervă viitorul. Vor fi numeroase greve și proteste, iar nemulțumirile se fac deja auzite. Deși România va fi ferită de cutremure și secetă, ne putem aștepta la precipitații abundente și variații de temperatură neașteptate. Schimbările planetare au început deja. Totuși, în ciuda dificultăților actuale, se preconizează o îmbunătățire în următorii zece sau douăzeci de ani.

România este o țară care se regenera și se va reintegra în următoarele perioade. Totuși, sistemul juridic și politic se află într-o stare precară. Situația românilor este tristă, iar oamenii vor trebui să facă mai multe sacrificii financiare într-un moment în care resursele sunt limitate. Cei care se lasă pradă viciilor se îndreaptă spre pierzanie. Acest proces de recuperare va dura încă aproximativ zece ani, până când sistemele vor fi reconstruite,” a declarat Carmen Harra.

„În această toamnă, sau poate chiar mai devreme, vom observa schimbări și în instituțiile bancare pe care le cunoaștem. Fenomenele economice actuale ar putea dura o perioadă mai lungă, iar analiștii economici vor încerca să ne prezinte o imagine optimistă, asigurându-ne că totul este sub control. Însă, dacă ar fi fost posibil să fie controlată inflația, aceasta nu ar mai fi crescut la nivelurile actuale. Banii trebuie cheltuiți și investiți, deoarece, dacă îi păstrăm, își vor pierde rapid din valoare. De asemenea, trebuie să fim precauți și în privința criptomonedelor, deoarece aici pot apărea dificultăți,” a adăugat Carmen Harra la WOWnews.

RECOMANDATE

POPULARE