Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCare sunt regulile de care ține cont Emilia Ghinescu pe plan amoros...

Care sunt regulile de care ține cont Emilia Ghinescu pe plan amoros de când este o femeie singură. S-a despărțit de partener în urmă cu mai bine de un an

Emilia Ghinescu și partenerul ei s-au despărțit acum mai bine de un an, după o relație ce a durat peste un deceniu. Cei doi au împreună o fetiță, iar artista a declarat că, în prezent, nu își mai dorește să înceapă o nouă relație.

**Emilia Ghinescu se bucură de viața de femeie singură**

Căsnicia celor doi s-a încheiat în august 2023, după 13 ani de relație. Deși a trecut ceva timp de la despărțire, Emilia a realizat că preferă să rămână singură, considerând că îi este mai bine așa.

**Prioritățile Emilei Ghinescu după despărțire**

Emilia a explicat că nu intenționează să își refacă viața sentimentală în viitorul apropiat, concentrându-se în schimb pe alte aspecte importante din viața ei. Mândria sa se leagă de cei trei copii pe care îi crește și de aprecierea pe care o primește din partea celor care o invită la diverse evenimente.

„Nu am de gând să aduc pe cineva în viața mea. Mă simt foarte bine singură. Vreau liniște și să nu fiu întrebată de ce fac sau unde mă duc. La această vârstă, nu mai vreau să aud întrebări de acest gen. Am avut momente de tristețe, dar mi-am dat seama că trebuie să mă concentrez pe copiii mei și pe cariera mea. Viața e prea scurtă ca să mă plâng”, a spus Emilia Ghinescu într-un interviu pentru Știrile Antena Stars.

**Punctul de vedere al artistei despre dragoste**

Emilia a mai menționat că nu a crezut niciodată în dragostea la prima vedere și nici în relațiile care încep online. Deși primește mesaje de la bărbați care își doresc să o cunoască mai bine, artista a subliniat că nu ar ieși niciodată cu cineva care a contactat-o prin rețele sociale.

RECOMANDATE

POPULARE