Monday, October 21, 2024
HomeStiriCare este cel mai mare regret al dr. nutriționist Mihaela Bilic. A...

Care este cel mai mare regret al dr. nutriționist Mihaela Bilic. A spus-o public: ”Am aflat târziu”

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciați nutriționiști din România, a fost întotdeauna cunoscută pentru profesionalismul său și prezența constantă în media, însă viața sa personală a fost mereu ținută departe de lumina reflectoarelor. Deși a reușit să fie discretă în privința detaliilor intime, recent a decis să vorbească deschis despre unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

### O viață personală discretă
De-a lungul carierei sale, Mihaela Bilic a rămas concentrată pe dezvoltarea sa profesională, fiind o voce autoritară și respectată în domeniul nutriției. Cu toate acestea, în spatele succesului său pe micile ecrane și în social media, viața sa personală a fost mai puțin expusă. Mihaela a fost căsătorită timp de peste 10 ani cu medicul estetician Constantin Stan, care în prezent este soțul actriței Monica Bîrlădeanu. Destrămarea acestei relații a fost un subiect sensibil pentru Mihaela, care a evitat, în mare parte, să abordeze public acest subiect delicat.

Deși anii au trecut de la divorț, Mihaela Bilic nu și-a mai refăcut viața sentimentală, iar despre iubire vorbește cu o maturitate dobândită din experiențele sale trecute. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a recunoscut că încă mai are de învățat în ceea ce privește capitolul iubire, menționând că echilibrul și împlinirea vin din interior, nu din relațiile romantice. „Într-o relație intri știind cine ești, ce îți place și ce îți dorești”, a explicat Mihaela, subliniind că relațiile trebuie să aducă un plus de bine în viața unei persoane, nu să fie singura sursă de fericire.

### Cel mai mare regret – dorința neîmplinită de a deveni mamă
În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mihaela Bilic a vorbit cu sinceritate despre regretul său legat de faptul că nu a devenit mamă. În ciuda succesului său profesional și a unei vieți aparent echilibrate, ea a mărturisit că acest aspect a fost cel care a rămas neîmplinit. Privind înapoi, Mihaela a recunoscut că și-a dorit să aibă un copil, însă circumstanțele vieții nu au permis ca acest vis să se realizeze.

Cu un umor subtil, medicul nutriționist a povestit despre cum, după ce a terminat facultatea de Medicină, și-a cumpărat o casetă video cu exerciții de gimnastică pentru gravide, deși nu era însărcinată. „Le-am bifat pe toate atunci, și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut,” a spus ea, referindu-se la faptul că momentul ideal pentru a deveni mamă a trecut fără să-și dea seama.

Mihaela a reflectat asupra modului în care Universul a avut alte planuri pentru ea, afirmând cu o doză de resemnare și umor că, deși avea totul – o carieră de succes și o viață personală aparent împlinită –, planurile sale legate de maternitate nu s-au materializat.

### Critică și perfecționistă cu ea însăși și cu ceilalți
Un alt aspect personal dezvăluit de Mihaela Bilic este legat de felul în care percepe relațiile interumane și propria sa personalitate. Ea a mărturisit că este extrem de critică, atât cu ea însăși, cât și cu cei din jur. Iertarea și răbdarea sunt două calități care îi lipsesc, după cum a recunoscut cu sinceritate, iar cel mai dificil pentru ea este să tolereze lipsa de respect și nepăsarea din partea celorlalți.

„Sunt extrem de critică atât cu mine, cât și cu cei din jur. Încă mai lucrez la capitolul toleranță și cel mai greu îmi este să trec cu vederea lipsa de respect și nepăsarea, ca să nu spun nesimțirea,” a adăugat ea, subliniind nevoia de a se îmbunătăți constant pe plan personal.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Lecțiile vieții și acceptarea prezentului
Mihaela Bilic a reușit să depășească provocările vieții sale personale și să se concentreze pe cariera sa de succes. Deși regretul de a nu fi devenit mamă o urmărește, ea a învățat să accepte că unele lucruri nu se întâmplă așa cum planificăm, iar Universul își are propriile căi. Împlinirea profesională și echilibrul personal rămân priorități pentru ea, însă Mihaela nu închide complet ușa posibilităților în viața sentimentală.

În concluzie, Mihaela Bilic rămâne un exemplu de succes profesional și de curaj în a aborda cu sinceritate cele mai personale și sensibile aspecte din viața sa. Experiențele sale, inclusiv regretele și lecțiile învățate, au transformat-o într-o persoană mai matură și mai înțeleaptă, atât pe plan personal, cât și profesional.

RECOMANDATE

POPULARE