Friday, October 18, 2024
HomeStiriBogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au...

Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit.

Jador și fosta lui parteneră, Alexandra Dobia, s-au separat la scurt timp după ce acesta o ceruse în căsătorie, o despărțire care a surprins pe toată lumea, având în vedere că cei doi păreau foarte fericiți împreună.

Până acum, nimeni nu a înțeles cu adevărat motivele din spatele separării lor, mai ales că relația părea solidă și lipsită de probleme evidente. Nici Jador, nici Alexandra nu au dorit să discute public despre cauzele care au dus la despărțire. Totuși, Bogdan Mocanu, un apropiat al cuplului, a oferit câteva clarificări cu privire la acest subiect.

**Motivul despărțirii dintre Jador și Alexandra Dobia**
Bogdan Mocanu a explicat că, deși relația celor doi părea perfectă din exterior, existau tensiuni și momente mai puțin plăcute pe care nu le expuneau publicului.

„Discuții erau, ca în orice cuplu, dar răbdarea fiecăruia are o limită, și într-un final, amândoi au ajuns la capătul răbdării. Cred că Jador nu regretă faptul că a fost deschis cu relația lor, a făcut ceea ce simțea în acel moment. În mediul online păreau fericiți, dar desigur că nu postau certurile. Nu este exclus ca ei să se împace, Jador încă suferă după Alexandra, iar cred că mai are sentimente pentru ea. S-a refugiat în muncă și petrece mult timp în studio”, a explicat Bogdan Mocanu.

Mocanu a menționat și faptul că, în prezent, mai există unele conversații între ei, dar acestea sunt în legătură cu aspectele obișnuite care vin după o despărțire: „Mai vorbesc despre cum să își recupereze lucrurile personale,” a adăugat el.

**Diferențele dintre Jador și Alexandra**
Un alt aspect pe care Bogdan Mocanu l-a subliniat a fost faptul că Jador și Alexandra aveau personalități și perspective de viață foarte diferite, ceea ce a contribuit la tensiunile din relația lor.

„Erau multe diferențe între ei, de la vârstă, până la modul în care au fost crescuți și cum vedeau viața. Eu, personal, am încercat să rămân în afara discuțiilor lor, spre deosebire de alți prieteni care fie încercau să îi apropie, fie să îi despartă. Știam că relația lor este una foarte intensă emoțional. La început nu o acceptam pe Alexandra, dar apoi ne-am împrietenit și chiar am încercat să îi ajut să depășească problemele. Totuși, am realizat că Jador trebuia să ajungă singur la concluziile sale, să vadă lucrurile clar înainte de a lua o decizie,” a mai spus Bogdan Mocanu într-un interviu pentru România TV.

RECOMANDATE

POPULARE