Saturday, October 19, 2024
HomeStiriBiata Irina Rimes! Și-a întrebat iubitul când o cere de soție și…...

Biata Irina Rimes! Și-a întrebat iubitul când o cere de soție și… Ce a putut să îi răspundă David

Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, își dorește să îmbrace rochia de mireasă și să își oficializeze relația cu iubitul ei, David Goldcher. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar relația lor pare mai solidă ca niciodată. Chiar dacă Irina și-a obișnuit fanii cu versuri pline de melancolie și suferință, acum radiază de fericire alături de partenerul ei, lăsând să se vadă clar că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, atunci când a venit vorba de căsătorie, răspunsul lui David a fost neașteptat și a provocat un val de reacții amuzante.

### Irina Rimes și „marea întrebare” pentru David

Recent, artista a postat pe TikTok un clip care a stârnit numeroase comentarii. În filmare, Irina și David se aflau împreună într-un loc public, unde au fost martorii unui cuplu de miri care își făceau poze de nuntă. Fără să stea pe gânduri, Irina a profitat de ocazie pentru a-l întreba pe iubitul ei: „David, tu când?” Răspunsul acestuia a fost unul haiducesc și plin de umor: „Îmi pare rău, nu înțeles română.”

Deși David a încercat să evite o răspuns direct, folosindu-se de diferența de limbă, este evident că a înțeles intenția Irinei. Cei doi au avut ocazia să își întărească legătura, David învățând câteva expresii în română pe parcursul relației lor. Totuși, momentul a arătat că el preferă să amâne discuția legată de planurile de nuntă, spre amuzamentul celor care au urmărit clipul.

### Cererea „neconvențională” în căsătorie

În trecut, Irina Rimes a povestit cu umor despre un episod surprinzător pe care l-a trăit împreună cu David, în timpul înregistrării unei piese. Într-un moment inedit, iubitul ei s-a așezat în genunchi și a „cerut-o” în căsătorie folosind un… elastic de păr în loc de inel. Această „cerere” spontană a fost, mai degrabă, un semn de dragoste și de apropiere decât o intenție serioasă de a o lua de soție. Cu toate acestea, episodul a rămas memorabil pentru Irina, care îl amintește cu zâmbetul pe buze.

„Am făcut o piesă în limba franceză împreună și, în acel moment, David s-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Am spus ‘da’, și asta a fost tot,” a dezvăluit artista într-un interviu. Episodul a fost mai degrabă o glumă, însă arată latura jucăușă și spontană a relației lor.

### Planuri de nuntă sau doar amânare?

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

În ciuda faptului că au glumit pe tema căsătoriei, Irina continuă să lase indicii că și-ar dori să facă pasul cel mare. Postarea recentă și momentele de tachinare cu David arată că dorința de a se căsători este prezentă, însă pare că nu s-au stabilit încă detalii concrete. Artista a menționat în mai multe rânduri că atunci când va fi momentul potrivit, va face pasul, dar până atunci rămâne la „așteptare”.

Reacțiile fanilor la această situație au fost diverse, unii fiind impresionați de chimia dintre cei doi, în timp ce alții s-au amuzat de răspunsul evaziv al lui David. Totuși, majoritatea susțin cuplul și speră ca aceștia să ajungă cât mai curând în fața altarului.

### O relație fericită și colaborări muzicale

Pe lângă viața personală, Irina și David își împărtășesc și pasiunea pentru muzică. Cei doi colaborează frecvent în studio, creând piese împreună, iar acest lucru pare să le întărească relația. Irina a povestit despre cât de mult înseamnă pentru ea să aibă un partener care îi înțelege profesia și care este implicat în lumea muzicală. Această colaborare le permite să petreacă mai mult timp împreună și să își exploreze creativitatea, aspecte esențiale pentru ei.

Rămâne de văzut când va decide David să facă „marele pas” și să-i ofere Irinei inelul mult visat. Până atunci, fanii se vor bucura de momentele lor pline de umor și de spontaneitate, sperând că următorul „DA” al Irinei va fi cel care va oficializa relația lor.

RECOMANDATE

POPULARE