Saturday, October 19, 2024
HomeStiriBianca este supărată foc pe Patrick! Concurenta a izbucnit în lacrimi și...

Bianca este supărată foc pe Patrick! Concurenta a izbucnit în lacrimi și i-a adus acuzații neașteptate: „Sunt încărcată și totul pleacă de la tine”

Conflictul dintre Bianca și Julia a escaladat în ediția de astăzi a emisiunii, când Bianca a simțit că blondina îi lansează atacuri ca urmare a unor comentarii făcute de Patrick. Iată ce a provocat totul!

Bianca a fost vizibil emoționată în timpul emisiunii “Casa iubirii”, după ce Julia a făcut diverse afirmații despre ea, sugerând că Patrick se comportă diferit cu fetele din casă din cauza geloziei Biancăi. Aceasta din urmă a reacționat puternic, ajungând să plângă din cauza nervilor.

Bianca a declarat: „Plâng de nervi. Nu mă afectează părerea ei, dar faptul că vorbește despre gelozia mea m-a deranjat.”

În încercarea de a clarifica lucrurile, Bianca i-a spus Juliei să înceteze cu insinuările, iar discuția a degenerat rapid.

Bianca: „Hai, Julia, termină cu aceste înțepături.”

Julia: „Ce ai, fată?”

Bianca: „Crezi că nu aud? Vorbește despre tine. Nu da sfaturi despre relații până nu ai una!”

Deși conflictul a fost cu Julia, Bianca a pus accentul pe comportamentul lui Patrick, pe care îl consideră responsabil pentru amplificarea geloziei sale. Ea este dezamăgită că Patrick nu stabilește limite clare cu celelalte fete.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Bianca a afirmat: „Îți pare normal? De ce nu îi spui să tacă? Nu mai pot!”

Bianca a explicat că se simte copleșită și că tensiunea a început de la Patrick, pe care îl consideră că nu impune reguli. Ea a continuat să sublinieze că, pentru a evita provocările din partea celor care nu au altceva de făcut decât să o critice, el ar trebui să fie mai ferm.

Bianca: „Sunt încărcată, iar totul pleacă de la tine. Dacă nu ai fi spus că sunt geloasă, nu ar mai avea motive să mă atace.”

Concurenta a subliniat că, atunci când nu se simte bine, ar prefera ca Patrick să o susțină în loc să agraveze situația.

RECOMANDATE

POPULARE