Sunday, October 20, 2024
HomeStiriBetty Salam a făcut anunțul despre al doilea copil! Declarațiile neașteptate ale...

Betty Salam a făcut anunțul despre al doilea copil! Declarațiile neașteptate ale vedetei, la scurt timp după ce ea și Cătălin Vișănescu s-au împăcat

Betty Salam a discutat despre dorința de a avea un al doilea copil, la câteva săptămâni după ce s-a reconciliat cu soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Cei doi au traversat o perioadă dificilă în căsnicie și au decis să facă o pauză, însă recent au reușit să își reia relația. La scurt timp după ce a anunțat că s-au împăcat, fiica lui Florin Salam a dezvăluit că își dorește un alt bebeluș.

Betty și Cătălin au deja un băiețel, pe nume Mathias, dar artista pare pregătită să devină din nou mamă.

Recent, Betty a postat pe TikTok un videoclip în care fredonează versurile noii sale melodii și le-a spus fanilor că ar dori să aibă și o fetiță. „Mi-ar plăcea să am o mini Betty. Ar trebui să mai fac o fetiță?” a spus ea, adăugând că piesa ei este în trending și mulțumind urmăritorilor pentru mesajele frumoase.

### Reconciliera cu Cătălin Vișănescu

Chiar și în perioada de separare, Betty a subliniat că nu își dorește divorțul. Ea a explicat că ambii parteneri au făcut eforturi pentru a se împăca, iar pauza a fost cauzată de programul extrem de solicitant pe care îl aveau.

„Nu puteam să trăim unul fără celălalt. Au fost momente în care am fost foarte ocupați. Nu există scuze atunci când ai multe responsabilități. Când ajungi să te pierzi pe tine, afectezi și copilul, și căsnicia, și munca. Ne-am certat și am decis să luăm o pauză pentru a ne regăsi”, a declarat Betty Salam într-o emisiune TV, conform surselor de presă.

RECOMANDATE

POPULARE