Friday, October 18, 2024
HomeVedeteBebelușa Ioana Petric rupe tăcerea

Bebelușa Ioana Petric rupe tăcerea

În ultima perioadă, au circulat informații legate de posibila scoatere a emisiunii lui Șerban Huidu de pe grila de programe PRIMA TV, precum și despre presupuse plăți restante către prezentator. Până în prezent, aceste informații nu au fost confirmate. CANCAN.RO a reușit să obțină, în exclusivitate, primele declarații ale Ioanei Petric, fosta “bebelușă” care a părăsit emisiunea în urmă cu două luni, fără a oferi vreo explicație.

Tensiunile la Prima TV au crescut odată cu dispariția emisiunii Starea Nației, prezentată de Dragoș Pătraru, din grila de programe. În mass-media au apărut informații că și “Cronica Cârcotașilor” ar putea fi în pericol. Sursele afirmă că motivele acestor tensiuni ar fi incapacitatea postului de televiziune de a suporta costurile mari pentru producțiile cu rating mic. Șerban Huidu nu a confirmat, dar nici infirmat aceste informații, sugerezând că există un conflict în desfășurare. El a menționat că a colaborat cu PRIMA TV timp de 23 de ani și nu are intenția de a pleca.

După demisia neașteptată a Ioanei Petric, una dintre cele mai vechi colaboratoare ale emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, au apărut speculații privind cauzele acestei plecări. Petric nu a oferit un motiv clar pentru decizia sa, menționând doar că dorește să se concentreze pe proiecte personale. Unii au sugerat că nu și-ar fi primit salariul, iar acesta ar fi motivul plecării sale.

În exclusivitate, CANCAN.RO a luat legătura cu Ioana Petric, care a decis să pună capăt speculațiilor: “Am încheiat colaborarea cu Prima și Cronica Cârcotașilor de câteva luni, ne-am despărțit în termeni amiabili, fără ca ei să aibă vreo datorie de natură financiară față de mine. Cred că lumea ar trebui să se concentreze pe ceea ce se întâmplă pe ecran, să nu caute senzaționalul în spatele scenei și să se bucure de show în continuare”.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE