Friday, October 18, 2024
HomeStiriAyan, fiul Mihaelei Rădulescu, a decis să nu mai vorbească în limba...

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a decis să nu mai vorbească în limba română. „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine”

**Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, preferă să comunice exclusiv în engleză și franceză**

Ayan, tânărul de 20 de ani al Mihaelei Rădulescu, a ales să nu mai folosească limba română în conversațiile sale zilnice, optând în schimb pentru engleză și franceză. Mihaela explică această decizie prin timiditatea fiului ei, subliniind că adaptarea la viața în străinătate a influențat preferințele lingvistice ale lui Ayan. În ciuda acestei schimbări, Mihaela se bucură de o viață personală împlinită, marcând recent un deceniu de relație cu partenerul ei, Felix Baumgartner.

### O Viață Împlinită la Monaco

La 55 de ani, Mihaela Rădulescu se bucură de o viață stabilă și fericită alături de soțul ei, Felix Baumgartner. Relația lor, care a ajuns la zece ani, este una de succes, caracterizată prin respect și susținere reciprocă. Mihaela are un fiu, Ayan, despre care este extrem de mândră, și o situație financiară solidă, trăind într-un mediu confortabil la Monaco.

### Comunicarea Fiului și Adaptarea la Viața de Expat

Fiul Mihaelei, Ayan, care are acum 20 de ani, a ales să nu mai folosească limba maternă, preferând engleza și franceza. Acest lucru se datorează în mare parte timidității sale și adaptării la mediul internațional în care trăiește. Mihaela menționează că Ayan a studiat liceul în Monaco și că experiența vieții în străinătate l-a făcut să se exprime mai fluent în aceste limbi.

„Îi vorbesc românește, la fel ca întreaga mea familie, dar după șapte ani petrecuți într-o țară unde se vorbește doar franceză și engleză, Ayan preferă să comunice în aceste limbi. Este mai rezervat și mai timid, o trăsătură pe care o apreciez foarte mult,” a declarat Mihaela Rădulescu.

### Relația de Zece Ani cu Felix Baumgartner

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Anul acesta, Mihaela și Felix Baumgartner au sărbătorit zece ani de relație. Inițial, cuplul era deschis în fața publicului și împărtășea multe momente prin fotografii, însă în ultimii ani au ales să își petreacă mai mult timp în intimitate. „Suntem împreună de ceva vreme și, deși aparențele pot sugera altceva, noi ne concentrăm pe viața noastră personală. Locuim în diverse țări precum Elveția, Germania și Austria, ceea ce ne permite să avem o viață echilibrată,” a explicat Mihaela.

### Echilibrul dintre Viața Profesională și Personală

Mihaela și Felix petrec mult timp în deplasări, dar acest stil de viață le permite să mențină o relație armonioasă. „Felix este adesea implicat în diverse proiecte și aventuri, iar eu îl susțin în tot ceea ce face. Chiar dacă nu ne vedem frecvent, comunicăm constant prin intermediul tehnologiei, ceea ce ne ajută să rămânem conectați,” a adăugat Mihaela.

### O Familie Fericită

În ciuda schimbărilor și provocărilor, Mihaela Rădulescu reușește să își mențină o familie unită și fericită. Ayan se bucură de o educație solidă și de sprijinul mamei sale, în timp ce Mihaela și Felix continuă să își construiască împreună o viață plină de realizări și momente de bucurie.

### Concluzie

Povestea familiei Rădulescu este una de adaptare și succes, demonstrând cum schimbările pot aduce noi oportunități și cum relațiile puternice pot rezista testului timpului. Mihaela Rădulescu, alături de soțul ei și fiul lor, continuă să fie un exemplu de echilibru între carieră și viața personală, inspirându-i pe cei din jur să își urmeze propriile visuri și să își construiască propriile povești de succes.

RECOMANDATE

POPULARE