Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAurel Pădureanu a făcut-o pe Iulia Albu să plângă! Ce au vorbit...

Aurel Pădureanu a făcut-o pe Iulia Albu să plângă! Ce au vorbit la telefon? Este de-a dreptul neașteptat ce a făcut soțul Corneliei Catanga

### Aurel Pădureanu surprinde pe Iulia Albu cu un gest emoționant

Aurel Pădureanu a făcut un gest impresionant pentru Iulia Albu, după ce aceasta a exprimat regretul că nu are în colecția sa nicio rochie care a aparținut Corneliei Catanga, cunoscută ca „regina muzicii lăutărești.”

Recent, după decesul artistei, majoritatea rochiilor au fost donate, dar Iulia a subliniat că și-ar fi dorit să aibă o ținută semnificativă din garderoba Corneliei. Auzind dorința ei, Aurel a decis să îi ofere o rochie emblematică a regretatei sale soții.

### Emoțiile lui Iulia Albu

După discuția cu Aurel Pădureanu, Iulia a scris pe rețelele sociale: „Am avut o conversație telefonică cu MAESTRUL Pădureanu… În curând vă vom surprinde cu un material special! Unele lucruri nu se cumpără cu bani, ci se oferă din suflet. Împreună, vom păstra vie moștenirea Corneliei Catanga.”

### Promisiunea de a păstra amintirea

Acest gest a fost o mare bucurie pentru Iulia, care și-a exprimat recunoștința pentru onoarea de a primi o rochie atât de importantă. „Nici nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința pentru încrederea pe care mi-a acordat-o maestrul Aurel Pădureanu, încredințându-mi ROCHIA ICONICĂ a LEGENDAREI Cornelia Catanga. Este o onoare și o responsabilitate să o conservez în colecția mea dedicată legendelor scenei românești. Împreună, vom ține vie legenda,” a adăugat ea.

Gestul lui Aurel Pădureanu nu doar că îi va aduce Iuliei o amintire prețioasă, dar și va contribui la păstrarea moștenirii muzicale a Corneliei Catanga.

RECOMANDATE

POPULARE