Sunday, October 20, 2024
HomeStiriAșa ceva, mai rar! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au oferit invitaților...

Așa ceva, mai rar! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au oferit invitaților la nuntă “mărturii” de lux

În weekendul recent încheiat, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au sărbătorit căsătoria lor într-un eveniment care a fost ținut secret pentru o lungă perioadă. Deși detalii despre nuntă au fost ascunse, acum au ieșit la iveală informații despre cadourile extravagante oferite invitaților.

**O nuntă discretă și elegantă**

Monica și Valeriu au ales să păstreze discreția și în legătură cu evenimentul lor special. Căsătoria a avut loc la Palatul Snagov, unde cei doi au organizat o petrecere splendidă, alături de invitați de seamă din lumea showbiz-ului românesc, printre care s-au numărat Andreea Marin, Andreea Raicu și Geanina Ilieș. Primele imagini cu mireasa au fost uimitoare, evidențiind frumusețea și eleganța acesteia.

**Cadouri de lux pentru invitați**

Locația a fost amenajată cu mult rafinament, impresionându-i pe toți cei prezenți. Însă, ceea ce a captat atenția a fost modul în care invitații au fost întâmpinați cu mărturii deosebite, oferite de un brand renumit de parfumuri. Acești invitați de onoare, care au inclus nume precum Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria, dar și Adelina Pestrițu, au fost răsfățați cu cadouri speciale, iar dress-code-ul a fost unul elegant, de tip black-tie.

Fiecare invitat a plecat acasă cu un parfum, iar meniul a fost ales cu grijă de mireasă, pentru a asigura o experiență culinară deosebită.

**Mesajul emoționant al miresei**

După eveniment, Monica Bîrlădeanu a împărtășit momentele de neuitat de la nuntă prin intermediul rețelelor sociale, aducând mulțumiri oaspeților pentru susținere. „A fost o nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (de fapt, două), într-un decor splendid, însoțiți de arome perfecte și oaspeți aleși. Am trăit clipe minunate și abia aștept să vă împărtășesc câteva dintre momentele fabuloase ale serii. Mulțumim tuturor pentru dragoste și bucuria de a fi alături de noi în acest moment important al vieții noastre. Cu drag, M&V,” a scris ea alături de fotografiile de la nuntă.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

În plus, evenimentul a inclus și apariția unor artiști de renume pe scena palatului Snagov, iar mireasa a strălucit, făcând spectacol la propria nuntă.

RECOMANDATE

POPULARE