Friday, December 1, 2023
HomeVedeteAnamaria prodan are un nou iubit

Anamaria prodan are un nou iubit

Numeroși admiratori ai Anamariei Prodan sunt curioși să afle cine este Flavius Nedelea, milionarul care pare să fi readus bucuria în viața celebrei impresare. Deși a încercat să-l țină departe de lumina reflectoarelor, se pare că secretul ei a fost dezvăluit recent.

Flavius Nedelea, milionarul care a cucerit inima Anamariei Prodan, este un om de afaceri român. Anamaria Prodan a recunoscut că are o relație și este îndrăgostită, sugerând inițial că noul său partener ar fi străin. Cu toate acestea, s-a descoperit recent că Flavius Nedelea este, de fapt, român.

La vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan a găsit un apelativ special pentru noul său iubit. Dacă despre fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, l-a numit adesea “soarele meu”, Anamaria Prodan se referă acum la noul său partener drept “leul meu”. Se pare că relația a fost dezvăluită în timpul vacanței de Paște.

Anamaria Prodan l-a prezentat noului său iubit celor trei copii ai săi, Sarah, Rebecca și Laurențiu jr. Deși nu a dezvăluit identitatea bărbatului, impresara a petrecut Paștele pe Coasta de Azur și a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, unde are peste un milion de urmăritori. Coincidență sau nu, milionarul Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani, a postat imagini din aceleași locații.

Originar din Tulcea, Flavius Nedelea are afaceri imobiliare în Constanța și deține un hotel în București. Conform sportbull.ro, copiii Anamariei Prodan au fost văzuți frecventând un restaurant care îi aparține lui Flavius Nedelea, bărbatul despre care se crede că este noul iubit al impresarei.

Anamaria Prodan a mărturisit la sfârșitul lunii februarie că se simte iubită, răsfățată și tratată ca o regină de către noul său partener, menționând că își dorește să-l protejeze de publicitate și să trăiască frumos, departe de ochii presei.

Sourceimpact.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...