Friday, December 1, 2023
HomeStiriN-o să crezi cine o alină pe Viviana Sposub după ce George...

N-o să crezi cine o alină pe Viviana Sposub după ce George Burcea a…

După o perioadă petrecută în Statele Unite ale Americii, actorul George Burcea a revenit în țară și a ales să se îndrepte direct către Botoșani, alături de cele două fiice ale sale, pentru a-și vizita familia.

Cu toate acestea, el nu a fost însoțit de partenera sa de viață, Viviana Sposub. În articol, vom afla cu cine își petrece timpul Viviana în absența lui George.

În acest moment, George Burcea și Viviana Sposub sunt separați, nu din cauza unor probleme sentimentale, ci pentru că își petrec timpul în mod diferit – George este alături de copii, iar Viviana se bucură de prezența mamei sale.

După întoarcerea sa din SUA, George a hotărât să petreacă timp prețios cu fiicele sale. El și copiii, proveniți din relația cu Andreea Bălan, nu s-au văzut de multe luni, motiv pentru care actorul a decis să le ia în vizită la rudele lor. Dar cine este alături de Viviana Sposub în acest timp?

În timp ce George Burcea își petrece timpul la Botoșani, partenera sa, Viviana Sposub, își împarte zilele alături de o altă persoană iubită din viața sa.

În lipsa actorului, Viviana a ales să petreacă timp alături de mama ei. Pe rețelele de socializare, Viviana a împărtășit cu prietenii săi virtuali o fotografie în care savurează micul dejun în compania mamei sale.

Odată ajuns în România, George Burcea și-a făcut rapid bagajele și a plecat cu fiicele sale într-o scurtă vacanță. Deși George și Viviana sunt de obicei inseparabili, de data aceasta au decis să petreacă timp separat.

Fostul partener al Andreei Bălan a mers cu fiicele sale în vizită la rude, dar și la Ferma Dacilor, tabăra de canto a lui Cezar Ouatu, pentru o săptămână.

“Am plecat cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, în tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit extraordinar, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi complet, mănânci direct de la sursă.

Fetele au participat și ele la diverse activități, au petrecut timp cu ceilalți copii. Intenționez să profit de toată această perioadă în care voi fi alături de copii”, a declarat George Burcea pentru CANCAN.RO. Informații suplimentare se pot găsi aici.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...