Friday, March 1, 2024
HomeBancuriCum îți faci parfumul să reziste mai mult, Trucul simplu și ușor

Cum îți faci parfumul să reziste mai mult, Trucul simplu și ușor

Evident, calitatea parfumului pe care îl alegi este esențială, însă există și alte mici secrete care pot contribui semnificativ la persistența acestuia.

Este dezamăgitor atunci când aroma parfumului tău preferat se disipă mai repede decât ai dori, dar există o serie de metode simple prin care poți prelungi durabilitatea parfumului.

Trebuie să ții minte că pielea fiecărei persoane este unică și că nu toate parfumurile vor avea aceeași persistență în funcție de pH-ul individual.

Cu toate acestea, există câteva practici eficiente pe care le poți adopta pentru a te asigura că parfumul tău persistă mai mult timp. În primul rând, felul în care îți păstrezi parfumul poate influența semnificativ calitatea acestuia.

Evită să îți ții parfumul în baie, optând în schimb pentru un loc uscat, întunecos, cu o temperatură constantă sau ușor rece, cum ar fi frigiderul.

În plus, nu doar modul de păstrare, ci și cel de aplicare al parfumului va avea un impact asupra durabilității acestuia și asupra efectului său asupra pielii sau părului tău.

Un truc eficient pentru a menține o aromă deosebită pe tot parcursul zilei este stratificarea! Pentru ca un parfum să persiste mai mult timp, poți aplica o serie de sfaturi de la experții din domeniu.

Jo Malone, un renumit parfumier britanic, ne recomandă să utilizăm tehnica stratificării. Aceasta implică aplicarea unei loțiuni de corp parfumate sau a unei creme de corp înainte de a pulveriza parfumul.

Acest truc simplu este confirmat și de Rebecca Herd, expertă în parfumuri la The Perfume Shop, un lanț cunoscut de parfumerii britanic.

“Stratificarea este o tehnică care îmbunătățește durabilitatea și intensitatea parfumului tău”, explică ea.

Se recomandă utilizarea unui gel de duș și a unei loțiuni de corp cu o aromă similară înainte de a aplica parfumul, acest proces ajutând la menținerea aromei mai mult timp pe parcursul zilei.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...