Friday, March 1, 2024
HomeStiriAbia acum s-a aflat secretul, de ce a divorțat Dana Săvuică

Abia acum s-a aflat secretul, de ce a divorțat Dana Săvuică

Divorțul este un eveniment marcant în viața unei persoane, un eveniment care, în multe cazuri, lasă urme adânci. Vedeta Dana Săvuică a oferit recent o perspectivă mai detaliată a experienței sale, în cadrul emisiunii Denisei Rifai de la Kanal D.

Ea a dezvăluit ce anume a determinat sfârșitul căsniciei cu Răzvan Stanciu, abordând și problema infidelității. După un mariaj de 22 de ani, parte a unei relații ce a durat 25 de ani, Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să-și spună “adio”.

Au încheiat capitolul căsniciei lor rapid și discret, prin intermediul unui notar, la finalul anului 2015. La acel moment, vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii privind motivele despărțirii.

Acum, la câțiva ani după acest eveniment, Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, își exprimă sentimentele cu mai multă deschidere față de factorii care au dus la sfârșitul mariajului ei cu Răzvan Stanciu. Împreună au o fiică, Julie, în vârstă de 29 de ani.

Dana Săvuică a mărturisit că există o serie de motive care au condus la divorț, cu timpul ea reușind să privească mai obiectiv situația: “Un amestec de lucruri, multiple cauze au fost. După ce am trecut prin procesul divorțului și am început să trăiesc altfel viața, m-am uitat în trecut și am reflectat asupra a ceea ce s-a întâmplat.

Cred că un factor posibil ar fi că ne-am căsătorit foarte tineri, aveam o perspectivă diferită asupra vieții și a celuilalt, nu știu. Însă, într-un anumit punct, drumurile noastre s-au despărțit”, a explicat Dana Săvuică în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul model a mărturisit că nu are regrete în privința deciziei de a divorța. Dana și-a refăcut viața alături de alt bărbat, dar nu s-a gândit la o nouă căsătorie.

„Nu regret nimic din ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Sunt Vărsător și am abilitatea de a mă adapta, de a mă schimba în funcție de circumstanțe, de starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai punea preț pe identitatea mea, pe femeia din mine, care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite aspirații și, atunci, am decis că e mai bine să încheiem ce era deja o relație blocajă din toate punctele de vedere”, a continuat ea.

Cât privește infidelitatea, la câțiva ani după divorț, Dana Săvuică a recunoscut în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv că a fost unul dintre motivele divorțului. În prezent, însă, cu mai multă maturitate și înțelegere, vedeta declară că ar putea ierta o abatere a partenerului de viață.

„Legat de trădare, de infidelitate, depinde. Am avut o discuție cu cineva care a divorțat și l-am întrebat ‘Ai încercat terapia de cuplu?’ și mi-a răspuns ‘Chiar mai mult. Ne-am permis unul altuia să avem relații cu mai mulți parteneri, tocmai pentru a vedea dacă relația noastră e cea mai bună’.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...