Friday, March 1, 2024
HomeStiriClipe de coșmar pentru Giulia și Vlad Huidu la America Express

Clipe de coșmar pentru Giulia și Vlad Huidu la America Express

Ceea ce vede publicul la televizor nu întotdeauna reflectă întocmai experiența de pe platourile de filmare, iar acest lucru este cu atât mai evident în cazul emisiunilor de tip reality.

În acest sens, sezonul actual al popularului show de la Antena 1, “America Express”, nu a fost lipsit de incidente neașteptate și tensiuni nevăzute pe micile ecrane. CANCAN.RO are, în exclusivitate, o informație de ultimă oră despre show-ul de prime time!

Conform surselor noastre, toate echipele sezonului șase al “America Express” se află momentan în Argentina, indiferent de statutul lor în competiție.

Producătorii show-ului au luat această decizie în încercarea de a preveni dezvăluirea prematură a rezultatelor competiției, așa cum s-a întâmplat în sezoanele anterioare, când eliminările erau dezvăluite prin postări pe Instagram.

În acest mod, publicul rămâne mai mult timp în suspans, crescând interesul pentru show.

Pentru acest sezon, filmările au avut loc în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, zone cunoscute pentru ratele lor de criminalitate destul de mari.

Deși există întotdeauna un oarecare grad de risc în astfel de situații, actualul sezon a avut parte de o serie de evenimente alarmante. Sursele noastre au dezvăluit că concurenții Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, împreună cu operatorul lor de filmare, au trecut printr-un moment de-a dreptul terifiant.

În timpul filmărilor din Columbia, echipa de la “America Express”, încărcată cu bagajele și echipamentul necesar pentru înregistrările video, a fost atacată de presupuși hoți locali, înarmați până în dinți.

Din fericire, incidentul nu a rezultat în victime și toți trei au scăpat nevătămați și fără pagube materiale. Mai mult, se pare că Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au avut un parcurs favorabil în competiție.

Cei nouă concurenți ai acestui sezon din “Drumul Soarelui” sunt Romică & Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Ada Galeș & Antoneta, Ionuț Rusu & George Tănase, Iulia Albu & Mike, Giulia & Vlad Huidu.

Emoția și entuziasmul au fost palpabile în momentul plecării spre America, cu Giulia și Vlad oferind momente deosebit de emoționante, sărutându-se pasional în aeroport. Un adevărat preludiu pentru aventura care urma să se desfășoare, una pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată!

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...