Friday, March 1, 2024
HomeStiriSalvamarii l-au scos din apă cât de repede au putut dar...

Salvamarii l-au scos din apă cât de repede au putut dar…

O tragedie a avut loc luni în stațiunea Mamaia, unde un bărbat de 70 de ani a murit după ce a fost prins de curenții puternici ai mării și s-a înecat.

Incidentul a declanșat rapid un răspuns de urgență, cu martorii la fața locului apelând imediat la numărul de urgență 112.

Echipele de intervenție rapidă au inclus o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și două echipaje ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Cu toate acestea, în ciuda sosirii rapide a salvatorilor, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Eforturile susținute ale personalului medical pentru a-l resuscita pe bărbat s-au dovedit, din nefericire, a fi fără succes, și viața acestuia nu a putut fi salvată.

Bărbatul, care era un localnic din Constanța, avea 70 de ani, conform rapoartelor de la replicaonline.ro.

Oficialii de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța au dat asigurări că pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme care ar indica o posibilă violență.

Potrivit declarației lor, “Pe data de 10 iulie, în jurul orei 08:10, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la o persoană care s-a înecat.

Oamenii legii care s-au deplasat la locul incidentului au confirmat autenticitatea informației, constatând că bărbatul de 70 de ani era, într-adevăr, victimă a unui înec.

Deși echipajul medical a confirmat decesul bărbatului, un examen exterior al cadavrului nu a relevat nicio urmă vizibilă de violență.

Corpul bărbatului a fost ulterior transportat la morgă pentru autopsie, în scopul stabilirii exacte a cauzelor decesului. În acest context, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...