Friday, March 1, 2024
HomeStiri"Am plătit 350 de euro pentru o bere" vezi țeapa luată de...

“Am plătit 350 de euro pentru o bere” vezi țeapa luată de un turist în Grecia

În fiecare an, Grecia se menține ca una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru români, însă nu toți călătorii revin acasă cu amintiri plăcute din concediu.

Un număr semnificativ de turiști a tras un semnal de alarmă referitor la un restaurant din Mykonos, care a căpătat notorietate pentru practicile sale incorecte, în special față de turiștii străini.

Dat fiind faptul că românii sunt foarte atrași de Grecia ca destinație de vacanță, mulți dintre cei care au avut experiențe neplăcute la acest restaurant sunt, de asemenea, români.

Cu toate acestea, există o latură pozitivă: putem preveni astfel de experiențe neplăcute dacă ne documentăm înainte de a pleca în vacanță și verificăm recenziile restaurantelor și hotelurilor pe care intenționăm să le vizităm.

De exemplu, restaurantul DK Oyster din Mykonos, menționat de ziarulromanesc.de, este cunoscut pentru numeroasele recenzii negative pe care le-a primit. Din peste 1.700 de recenzii ale localului, majoritatea sunt critice.

Un turist scrie: “Personal nepoliticos, prețuri ridicate. Nu îl recomand!”. Un altul atenționează despre nota de plată surprinzătoare și absența unui meniu. “Atenție, este o înșelătorie totală! Evitați acest loc!”

“Am plătit câteva sute de euro pentru o masă și dacă nu plătești, ești dus la poliție. Despre ce este vorba?” este doar una dintre miile de recenzii negative publicate pe site-ul restaurantului.

În ciuda reputației sale nefavorabile care a ajuns în presă în repetate rânduri în ultimii ani, restaurantul DK Oyster de pe plaja Platys Gialos continuă să-și facă publicitate ca o destinație de lux și stil: “Pe plaja Platys Gialos, luxul și stilul găsesc în sfârșit destinația pe care o merită”, se arată pe site-ul lor.

Majoritatea turistilor care au lăsat recenzii se plâng de prețurile exorbitante și de lipsa meniurilor. În plus, pe site-urile restaurantului nu există o listă de prețuri nici pentru băuturi, nici pentru mâncare.

“Te taxează cu 350 de euro pentru o bere de 3 litri și 250 de euro pentru o narghilea. Este o situație pe care nu am mai întâlnit-o niciodată. Vă rugăm să evitați acest loc!” spune o altă recenzie pe tripadvisor.de.

Așadar, este important ca turiștii să fie informați și să-și facă temele înainte de a alege un loc unde să meargă în concediu, pentru a evita astfel de experiențe neplăcute.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...