Friday, December 1, 2023
HomeVedeteCătălin Bordea face declarații terifiante "Cancerul a recidivat"

Cătălin Bordea face declarații terifiante “Cancerul a recidivat”

Cu două săptămâni în urmă, platforma de știri CANCAN.RO era prima care aducea în atenția publicului faptul că Cătălin Bordea, cunoscuta vedetă TV și câștigător al show-ului America Express, se află la pragul unui divorț, urmare a deciziei soției sale de a părăsi căminul familial. Recent, Bordea a făcut primele declarații referitoare la această situație dificilă într-un interviu exclusiv.

Cătălin Bordea, triumfătorul ediției recente a show-ului America Express, a acordat un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, în care a discutat despre ruptura recentă cu soția sa, Livia.

Chiar confruntându-se cu obstacole considerabile – cel mai grav fiind faptul că mama sa se luptă din nou cu cancerul – comediantul recunoaște că are responsabilități semnificative față de public și nu numai, ceea ce îl determină să își mențină luciditatea și să evite căderea în capcana viciilor.

“Acesta a fost un an extrem de dificil pentru mine”, mărturisește Bordea. “M-am întors de la America Express cu o serie de experiențe uluitoare, dar și cu o oboseală pronunțată. Confruntându-mă cu probleme personale majore, cum ar fi recidiva cancerului mamei mele, încerc totuși să rămân lucid și conștient de responsabilitățile mele.

Îmi datorez aceasta mie însumi, prietenilor care mă susțin, dar și oportunităților pe care viața mi le-a oferit. Dacă aș ceda acum și m-aș refugia în vicii sau alte comportamente nesănătoase, ar însemna că eforturile mele de a ajunge aici din Botoșani au fost în zadar. Există oameni care se confruntă cu dificultăți mult mai mari și le gestionează cu demnitate”, a declarat Bordea pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, și-au început povestea de iubire în 2012, oficializând relația doi ani mai târziu. Împreună, păreau unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă românească. Cu toate acestea, finalul povestii lor de dragoste a venit mai repede decât se aștepta cineva.

Livia a decis să părăsească căminul familial, iar conform informațiilor exclusive ale CANCAN.RO, acest lucru s-ar datora apariției unui alt bărbat în viața ei.

“Cătălin a făcut tot ce a putut pentru a-și salva căsnicia. Livia dorea să se despartă chiar înainte ca el să plece la America Express, însă au convenit să aibă o discuție despre aceasta la întoarcerea lui.

Cătălin a fost cel care a respins ferm această despărțire, având în vedere dragostea imensă pe care o nutrește pentru ea. El chiar a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a rezolva anumite aspecte interioare care îl preocupa.

A făcut progrese remarcabile și își manifestă în continuare iubirea față de Livia într-un mod extraordinar. Cu toate acestea, nu au reușit să reaprindă flacăra iubirii care, pentru ea, nu mai arde la fel de intens.

În momentul de față, sunt separați, iar Cătălin suferă enorm. El însă gestionează această suferință într-un mod discret și demn, fiindcă altfel nu are cum. Decizia de a părăsi casa a fost a Liviei”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...