Saturday, March 2, 2024
HomeVedeteDelia își atacă fanii după ce au criticat-o ca nu are copii...

Delia își atacă fanii după ce au criticat-o ca nu are copii la 41 de ani

Delia, confruntată cu critici legate de lipsa copiilor, dă un răspuns mordant pe rețelele sociale

La 41 de ani, cântăreața Delia se află din nou în centrul atenției, în urma unui comentariu primit pe social media, referitor la faptul că ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, nu au copii.

Cunoscuta artistă, căsătorită de 11 ani cu Răzvan, nu a devenit mamă, fapt care a generat de-a lungul timpului multe discuții și critici din partea publicului. Însă, Delia a decis să răspundă celor preocupați de viața sa personală.

Publicul a urmărit cu mare interes modul în care Delia, de-a lungul anilor, și-a exprimat de nenumărate ori dorința de a nu avea copii, aspect ce a stârnit valuri de critici. Căsătoria sa cu Răzvan Munteanu, începută în 2012, este văzută ca una dintre cele mai stabile și admirate relații din lumea showbizului românesc.

Delia și Răzvan formează un cuplu armonios, de multe ori împărtășindu-și sentimentele de dragoste pe rețelele sociale. Totuși, decizia lor de a nu avea copii a atras numeroase critici asupra cântăreței.

Într-un videoclip recent postat pe TikTok, Delia a răspuns unui fan care a comentat că “viața fără copii e ca nunta fără lăutari, din păcate”. Într-o notă de umor, Delia a replicat: “Așa e, și, totuși, uite ce liniște e, iar nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele” (râde).

Răspunsul ei a determinat o avalanșă de comentarii din partea altor fani, care au răspuns cu mesaje variate:

„Hai să recunoaștem, multe mămici ne dorim măcar o săptămână în locul ei, să avem puțină liniște 😁”.

„Cine are să-i iubească, cine nu să nu-și dorească”.

„Viața e despre tine și ce ai tu chef să faci. Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta, chiar dacă ai sau nu copii.”

„A intreba ‘când faci copii, când te căsătorești, dar când al doilea copil?!‘ sunt întrebări indiscrete în general. Nu le înțeleg rostul”.

„Și ce bine știi să le răspunzi, felicitări!”, sunt câteva dintre reacțiile altor fani.

Delia, prin răspunsul său, evidențiază abilitatea de a gestiona cu umor și tact situațiile delicate, iar fansii ei apreciază deschiderea cu care ea abordează aceste subiecte sensibile.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...