Friday, March 1, 2024
HomeStiriVezi cât costă o pomana porcului la terasa lui Rică Răducanu din...

Vezi cât costă o pomana porcului la terasa lui Rică Răducanu din Neptun

Fosta vedetă a fotbalului, Rică Răducanu, strălucește în rolul de gazdă la localul său din Neptun
Rică Răducanu, o personalitate marcantă a fotbalului românesc, a reapărut recent pe litoral, unde se ocupă de terasa “Sirena”, o afacere de familie cu un farmec deosebit.

În cadrul acestei locații, cu priză la public, Răducanu servește o serie de delicatese, dar și povești picante, autografe memorabile și interacțiuni amuzante cu turiștii. Popularitatea sa este atestată de numeroasele fotografii cu el, încărcate de către vizitatori pe rețelele sociale.

Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Răducanu a oferit detalii despre sezonul estival în curs și despre modificările de preț la meniu. În ciuda tendințelor din industria ospitalității, el s-a străduit să limiteze creșterea prețurilor, ajungând la o majorare de aproximativ 20%, în timp ce alți proprietari de restaurante au optat pentru creșteri de până la 30-40%.

“Am redeschis terasa, totul este curat și renovat. Prețurile nu au crescut foarte mult, deoarece ne susținem cu produsele noastre – vărul Costică și fiul lui, Marian, au o fermă în apropiere de Constanța, unde cresc porci, vaci și cultivă legume. Nu trebuie să cumpărăm de la alții și să adăugăm un preț suplimentar.

Suntem o familie unită, ne organizăm și ne gândim mereu la bunăstarea turiștilor. Toți sunteți bineveniți să luați masa la noi – mâncarea este ca la mama acasă! Împărtășim glume și povești, iar uneori chiar eu servesc mesele. Oamenii mă iubesc și întotdeauna spun: “Hai să mâncăm la terasa lui Rică!”, asta a devenit o expresie cunoscută în Neptun!” a declarat Rică Răducanu pentru Impact.ro.

În termeni concreți, prețurile din meniu au suferit unele ajustări față de 2022. De exemplu, o porție de tochitură de pește cu mămăligă, care anul trecut costa 27 de lei, acum se vinde cu 6 lei în plus. Un platou pescăresc, care în 2022 era 37 de lei, acum costă 40 de lei. Prețul la porția de crap prăjit a crescut de la 12 lei la 15 lei.

Meniul estival al localului din 2023 oferă o gamă largă de preparate, cu prețuri variate: ciorbă de burtă – 19 lei, ciorbă de văcuță – 16 lei, ciorbă de fasole – 14 lei, ciorbă de perișoare – 17,5 lei, mititei la grătar – 4,5 lei/bucată, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei. Un meniu fix, cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și salată, costă 34 de lei.

Cafeaua variază între 9 și 20 de lei, în timp ce preparatele din paste costă între 17 și 27 de lei. O pizza costă între 26 și 33 de lei, iar o salată de ton este 29 de lei. De asemenea, localul oferă opțiuni de desert precum omleta simplă – 10 lei, salata grecească – 30 de lei, papanași cu smântână și gem – 18 lei, și clătite cu dulceață – 8,5 lei.

Sourceimpact.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...