Friday, March 1, 2024
HomeStiriPovestea Dianei, olimpică la bilogie care vinde roșii în piață

Povestea Dianei, olimpică la bilogie care vinde roșii în piață

Diana Necula este un exemplu inspirator de ambiție și devotament, cu o poveste care poate fi descrisă cel mai bine ca un succes construit pas cu pas.

În ciuda tinereței, această adolescentă aspiră să devină medic, dar nu a pierdut din vedere importanța muncii și a ajutorului acordat familiei sale.

Mama ei, directoarea Școlii din localitatea Gherăseni, a fost cea care a modelat respectul ei pentru muncă.

Clienții familiei Necula au avut șansa de a observa evoluția fetelor, întrucât au crescut “printre tarabe”, așa cum spune Mădălina Necula.

Diana a terminat liceul cu media 9.50 la Bacalaureat și a obținut o distincție la Olimpiada Națională de Biologie. Acest succes i-a deschis drumul către orice facultate de medicină din țară. Cu toate acestea, în timpul liber, o puteți întâlni la standul numărul 227 din Piața Centrală din Buzău.

Conștientă de judecățile unora, Diana răspunde cu umor și demnitate, mărturisind că ambiția ei merge mult dincolo de așteptările tradiționale. Deși se dedică muncii, nu pierde din vedere plăcerile specifice adolescenței, iar viața ei nu este lipsită de distracții.

Când clienții află povestea ei, rămân uimiți și consideră că exemplul ei este unul demn de urmat. Diana se dedică studiilor și muncii cu integritate și onestitate, așa cum declară un client.

Deși a fost atrasă inițial de ideea de a merge la Cluj, Diana a decis în final să urmeze cursurile Facultății de Medicină din București începând cu această toamnă. Până atunci, continuă să ajute familia, așa cum a făcut-o întotdeauna, demonstrând o maturitate care merge mult dincolo de vârsta ei.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...