Friday, March 1, 2024
HomeStiriO badantă a rămas gravidă după ce s-a angajat în casa unui...

O badantă a rămas gravidă după ce s-a angajat în casa unui pensionar

În Italia, profesia de îngrijitoare a vârstnicilor, cunoscută sub numele de “badantă”, poate fi de multe ori extrem de provocatoare și doar femeile care se ocupă de această muncă cunosc într-adevăr toate greutățile ce vin odată cu ea. Cu toate acestea, se întâmplă ca unele cazuri să fie deosebite, așa cum este cel care va fi prezentat în continuare.

O îngrijitoare din Vallefoglia, din regiunea Marche, a devenit gravidă la scurt timp după ce a început să lucreze pentru un pensionar.

Totul părea să meargă bine, până într-o anumită zi…

Cine a însărcinat-o pe îngrijitoare
În realitate, situația s-a complicat odată cu constatarea că îngrijitoarea este gravidă. Și nu cu bătrânul pensionar pe care îl avea în grijă, ci cu fiul acestuia.

De asemenea, lucrurile s-ar fi putut rezolva ușor dacă bărbatul nu ar fi fost deja căsătorit. Și cum în Italia, familia este considerată o instituție sacră, putem doar să ne imaginăm cum a fost afectată îngrijitoarea.

Conform site-ului rotalianul.com, o femeie de 50 de ani este acuzată că a hărțuit-o pe amanta soțului ei și este acum investigată penal de justiția italiană.

Marți, 4 iulie, a avut loc prima audiere preliminară în instanță. Cazul a ajuns în fața judecătorilor după ce femeia a descoperit că soțul ei avea o relație extraconjugală cu îngrijitoarea pe care o angajase pentru a avea grijă de tatăl său. Se pare că hărțuirea îngrijitoarei a început imediat ce soția a realizat că aventura soțului ei era mult mai serioasă decât o simplă escapadă.

Astfel, deși inițial părea dispusă să-i ierte infidelitatea, femeia a reacționat violent când a aflat că îngrijitoarea este însărcinată și a născut un copil la scurt timp. Chiar dacă bărbatul a părăsit casa conjugală, soția l-a urmărit, descoperind noua lui locuință și dând nas în nas cu amanta.

Confruntarea dintre cele două femei a fost tensionată, cu totul desfășurându-se sub privirile bărbatului implicat. Conflictul fizic s-a încheiat cu îngrijitoarea ajungând la secția de urgență a spitalului local. În urma acestui incident, amanta a depus plângere împotriva soției agresive.

Pare că îngrijitoarea a fost chiar urmărită cu mașina, contactată telefonic și amenințată de soția furioasă.

În instanță, ea a mărturisit că această situație i-a cauzat anxietate și agitație, forțând-o să-și schimbe comportamentul obișnuit și rutina zilnică.

Acuzată de hărțuire, soția de 50 de ani se apără. Avocata acesteia, Paola Gennari, intenționează să demonstreze că, de fapt, clienta ei este adevărata victimă a întregii situații.

Judecătorul a stabilit o nouă dată de judecată. El trebuie să decidă dacă va trimite soția în judecată sau va respinge acuzațiile îngrijitoarei, relatează Corriere Adriatico.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...