Friday, March 1, 2024
HomeStiriElena Ionescu a divorțat după ce și-a prins soțul că a înșelat-o

Elena Ionescu a divorțat după ce și-a prins soțul că a înșelat-o

Povestea dramatică de dragoste dintre Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga și câștigătoarea ediției Survivor România 2020, și Dragoș Răzvan Stanciu, cunoscut antrenor de fitness, a cunoscut multe revolte și turbulențe.

După doar un an de mariaj, în 2019, s-au despărțit în urma unui scandal, la baza căruia a fost acuzația de infidelitate adusă de Elena soțului ei. Chiar dacă sunt și părinții unui copil, timp îndelungat relația dintre ei a fost extrem de tensionată. Dar astăzi, CANCAN.RO vă prezintă un tablou complet diferit al relației dintre Elena și Dragoș, susținut de imagini exclusive și o poveste cu detalii încă necunoscute de public.

Este vorba despre Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu, un cuplu care a șocat prin viteză cu care au trecut de la îndrăgostire la despărțire. Au devenit părinți la scurt timp după căsătorie, dar au ales să se separe când micuțul lor avea doar șase luni.

În plus, Elena a susținut că Dragoș a avut o aventură cu fosta sa iubită în timp ce era însărcinată. În același timp, ea a criticat lipsa de implicare a lui Dragoș în creșterea fiului lor și l-a acuzat că nu a avut resurse financiare pe durata relației lor.

Cu toate acestea, Dragoș a avut o altă viziune asupra situației. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, el a respins acuzațiile de infidelitate și a insistat că motivele divorțului au fost altele. A susținut că, de fapt, a fost prezent la toate evenimentele importante ale Elenei și a renunțat la toate slujbele sale pentru a începe o afacere împreună, care, din păcate, nu a avut succes.

Iată că, după toate aceste peripeții, recent, am surprins-o pe Elena Ionescu și pe Dragoș Răzvan Stanciu în timp ce își îndeplineau rolurile de părinți în armonie, pentru binele micuțului lor, Răzvan Andrei.

Elena, părând grăbită, era însoțită de fiul ei în partea de nord a Capitalei. Surpriza a apărut atunci când am observat că Dragoș, zâmbind, se îndrepta către ei. După o scurtă discuție între cei doi părinți, Elena a plecat, în timp ce Răzvan și fiul lor s-au îndreptat către mașina personală a antrenorului de fitness.

Astfel, pare că fostul cuplu a reușit să treacă peste diferențele care i-au despărțit și să își pună fiul pe primul loc, demonstrând o maturitate și un respect mutual. În pofida zvonurilor și a acuzațiilor trecute, au reușit să își îngroape securea războiului și să coopereze pentru binele copilului lor.

Dezvăluirile exclusive ale CANCAN.RO, susținute de imagini, ne oferă o nouă perspectivă asupra acestui fost cuplu din showbiz-ul românesc, și ne demonstrează că, în pofida tuturor greutăților, părinții pot depăși barierele pentru a se asigura că cei mici sunt fericiți și protejați.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...