Saturday, March 2, 2024
HomeStiriIrinel Columbeanu a mers acasă la actualul soț al Monicăi, Mr. Pink

Irinel Columbeanu a mers acasă la actualul soț al Monicăi, Mr. Pink

Irinel Columbeanu, cunoscutul fost afacerist, nu ratează nicio ocazie de a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Cu mai bine de o lună în urmă, Irinel a împărtășit o veste extrem de bună cu cei care îl admiră: după 5 ani de când nu și-a mai văzut fiica, va merge în America pentru a o vizita.

După întoarcerea sa în România, fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit despre întâlnirea cu fiica sa, Irinuca, exprimându-și bucuria că a avut ocazia să petreacă timp alături de adolescentă.

Dar surpriza nu s-a oprit aici! Irinel Columbeanu s-a întâlnit și cu actualul soț al fostei sale partenere, Mr. Pink, iar cei doi bărbați s-au înțeles de minune, conform declarațiilor lui Irinel. Mai mult decât atât, el și-a exprimat părerea despre partenerul Monicăi Gabor, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

“Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și cu Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina.

Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, este un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei în Malibu. A fost spectaculos, cu palmieri peste tot. Am mers să vedem și mașini de epocă.

Ne-am întâlnit cu Mr. Pink în Ziua Tatălui, pe 17 iunie, pentru a sărbători”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Faptul că Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca, s-au reîntâlnit după o pauză de 5 ani, este o mare bucurie pentru fostul afacerist. El este extrem de mândru de Irina, care acum a ajuns la vârsta adolescenței.

Cei doi s-au îmbrățișat emoționant la recepția hotelului unde erau cazați. Irinel a observat că fata sa s-a înălțat mult în înălțime de când nu s-au mai văzut în 2018. Irinuca este interesată de psihologie și își dorește să se implice în diverse activități și colegii.

Irinel a petrecut o săptămână alături de ea și a observat cu bucurie că Irina este bine și a crescut frumos.

Astfel, reuniunea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca, a fost un moment emoționant și special pentru ambii părinți, care au reușit să depășească diferențele și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Sourcewowbiz.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...