Saturday, March 2, 2024
HomeStiriCât a plătit un român pentru două șezlonguri și 3 băuturi în...

Cât a plătit un român pentru două șezlonguri și 3 băuturi în Mamaia

Un turist recent revenit dintr-o călătorie la stațiunea Mamaia Sat a oferit o perspectivă asupra costurilor actuale din stațiune în 2023. Experiența sa a dezvăluit prețuri considerabile pentru anumite servicii, cum ar fi cazarea și locurile de relaxare pe plajă. Acesta a decis să împărtășească detaliile vizitei sale pe un grup de Facebook.

Inițial, turistul avea planificate câteva zile de vacanță în Thassos, însă a fost nevoit să amâne acest plan și a optat pentru o scurtă escapadă la Mamaia Sat.

A aflat pe propria piele că prețurile de cazare s-au majorat, fiind nevoit să plătească 350 de lei pe noapte pentru un studio situat la 150 de metri de plajă.

Cu toate acestea, cea mai mare surpriză a venit când a primit nota de plată pentru o zi pe plajă. Conform bonului postat de turist, costul unui șezlong la Mamaia Sat era de 90 de lei.

Cât despre prețul băuturilor, un pepsi de 250 ml costă 13 lei, o limonadă – 23 de lei, iar un frappe clasic – 22 de lei.

Astfel, pentru două șezlonguri și trei băuturi, a avut de achitat un total de 238 de lei. Cheltuielile au crescut și mai mult când a comandat încă o limonadă și când s-a adăugat un tips de 9 lei, totalul ajungând la 270 de lei pentru doar câteva ore.

În această sumă, totuși, s-au inclus și chips-uri și apă de 0,5 litri.

Pe de altă parte, în 2023, Thassos rămâne o destinație populară printre români. În contrast cu prețurile din Mamaia Sat, sistemul din Thassos este diferit: șezlongul este gratuit, dar trebuie să faceți o comandă la bar.

Prețul de pornire este de 3 euro (echivalentul a aproximativ 15 lei) pentru o cafea grecească. Astfel, există clar o diferență semnificativă între costurile de vacanță din cele două locații, fapt care ar putea influența deciziile viitoare ale turiștilor români.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...